Maandelijkse nieuwsbrief

De zomervakantie komt steeds dichterbij en we kunnen niet wachten om met zijn allen van een lange, welverdiende vakantie te genieten. We hebben al een heerlijke zomerse week achter de rug en er staan deze zomer weer zoveel leuke activiteiten op de agenda! We vertellen je hier meer over in deze nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief is een speciale uitvoering. Een nieuwsbrief vol extra’s, interviews en leuke wetenswaardigheden. We wensen jullie veel leesplezier en een fantastische zomervakantie!

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over:

✔︎ Herinnering geluidsbeperking ✔︎ Maak kennis met JNVN ✔︎ Sticker op je fiets ✔︎ De leukste activiteiten! ✔︎ AED app-groep ✔︎ Flevo’s pen

Herinnering Geluidsbeperking

Plan je werkzaamheden zorgvuldig! Tijdens schoolvakanties, feestdagen en op zondagen tot en met 31 oktober zijn geluid veroorzakende werkzaamheden zoals schuren, timmeren en snoeien niet toegestaan. In deze periodes is het tijd om ongestoord te genieten, zonder geluidsoverlast.

Zomervakantie: vrijdag 5 juli tot en met zondag 1 september

Als je nog werkzaamheden wilt of moet uitvoeren, doe dit dan dus voor 5 juli of na 1 september. We begrijpen dat maaien noodzakelijk is in vakantieperiodes, maar probeer dit op passende tijden te doen. Ook buiten de vakantieperiodes, als het prachtig weer is, stellen we het op prijs als je rekening houdt met je mederecreanten.

Veel plezier en geniet van je verblijf!

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 161

Kledingcontainer Leger des Heils

Flevo Natuur is een inzamelpunt voor kleding voor het Leger des Heils. Het Leger des Heils sorteert de ingeleverde kleding en geeft deze gratis aan mensen in nood. Daarnaast verkopen ze kleding tegen sociale prijzen in hun tweedehands winkels en brengen ze kleding naar sorteerbedrijven. Met het geld dat ze ontvangen, ondersteunen ze het hulpaanbod van het Leger des Heils.

Bij de milieustraat van Flevo Natuur staat een inzamelcontainer. Helaas wordt er vaak meer afval dan textiel in gedumpt. Dit is zeer teleurstellend. Wij vragen iedereen om de container alleen te gebruiken voor het doneren van kleding.

Honden en katten

Honden en katten zijn fantastische huisdieren die je leven vullen met liefde, vreugde en soms een beetje chaos. Maar laten we eerlijk zijn, het meenemen van je harige vriend naar de camping komt met een paar regeltjes. Lees deze dus weer eens door, zodat je weer even weet hoe het ook alweer zit.

Bekijk het honden- en kattenreglement

Door je aan deze regels te houden, geniet je van een fijn samenzijn met je harige huisgenoot én je mederecreanten.

Camping met hond aan water 2

Tip voor het zwembad en belangrijk slagboom nieuws!

Slippers of antislip zwemsokken

Een zwembadvloer is nat en kan daardoor wat gladder zijn. Het is daarom toegestaan om badslippers te dragen in het binnenzwembad. Let op; met deze badslippers mag je niet buiten over het park lopen, zo houden we het zwembad schoon. Ook bestaan er speciale antslipzwemsokken die je aanhoudt tijdens het zwemmen, ideaal! Kijk voor de zwemsokken op: https://www.ockyz.com/nl/sweakers

Belangrijke mededeling over de slagboom!

Wacht altijd tot de slagboom volledig geopend is voordat je doorrijdt en en rijd per keer slechts met 1 auto door de slagboom. De slagboom sluit automatisch na elk voertuig. Onlangs hebben we een extra bord op de slagboom geplaatst om dit te benadrukken.

JNVN

Wist je, dat er ook een Jongeren Naturisten Vereniging Nederland is? Dit is een fantastisch initiatief voor en door jongeren van 18 tot en met 28 jaar. Geef het door aan alle jonge bekenden.

Bekijk de flyer voorkant

Bekijk de flyer achterkant

JNFN info komt als het goed is nog digitaal deel 1

Blootgewoon! Wellnessdag

Zaterdag 1 juni was de tweede editie van de Blootgewoon! Wellnessdag in samenwerking met de NFN. De zon liet het helaas wat afweten, maar ondanks dat, was het een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. Hier wat reacties die wij mochten ontvangen:

‘Leuk, vernieuwend en een supergoede sfeer’

‘Na de wellnessdag voel ik mij weer 20 jaar jonger. :-)’

‘Een erg fijn blootgewoon evenement waar een ieder welkom is’

‘Geweldige, uitgebreide mogelijkheden, wat zorgt voor een extreem leuke dag’

’ Leuke ontmoetingen, divers publiek!’

Sticker op je fiets

Staat jouw fiets ook weleens op de parkeerplaats? Wij willen je vriendelijk verzoeken om te controleren of je fiets voorzien is van een sticker 2024. Als je fiets nog geen sticker heeft, kun je deze ophalen bij de receptie. Plak de sticker op het achterspatbord van je fiets. Er staan momenteel veel fietsen zonder sticker op de parkeerplaats en binnenkort zullen we fietsen zonder sticker verwijderen, zodat er weer wat ruimte komt. Zegt het voort!

Evenementen bij Grand Café Het Centrum

Deze zomer organiseert Het Centrum tal van leuke evenementen. Ben jij erbij?

 • 6 juli: Latin Day 6 juli

Kun je nog geen Salsa of Bachata dansen? Geen probleem! Tijdens Latin Dag kun je het leren. Doe mee aan één van de workshops en leer van professionele dansers in 1 dag Latin dansen. Er worden verschillende workshops gegeven waarin je kennis maakt met de verschillende dansstijlen. En wat je overdag hebt geleerd breng je ’s avonds gelijk in praktijk tijdens het gezellige Salsa Feest! Tussendoor geniet je van het heerlijk Caribisch all-in buffet voor € 36,60 p.p.

Schrijf je in
 • 13 juli: Zomer Festival
 • 20 juli: The Rock Night
 • 5, 12 en 19 juli en 2, 9, 16, 23 en 30 augustus: Bingo
 • 3 augustus: Let’s Party Tonight
 • 10 augustus: The blues Night
 • 17 augustus: Karaoke
 • 24 augustus: Cabaretavond
 • 31 augustus: Het feest van de feestcommissie van Flevo Natuur

Sauna en Wellness activiteiten


Het opgietteam heeft naast de reguliere opgietingen in het weekend ook een mooi programma samengesteld voor de zomervakantie:

 • 6 juli: Opgietdag “Spend (y)our day”
 • 14 juli: Klankschalen, reserveer hier
 • 26 – 28 juli: Natupop Weekend opgietingen
 • 2 – 4 augustus: Voorrondeweekend So You Think You Can Opgieten
 • 10 augustus: So You Think You can Opgieten Kids
 • 11 augustus: Klankschalen, reserveer hier
 • 17 augustus: Finale So You Think You Can Opgieten
 • 25 augustus: Klankschalen, reserveer hier
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur Restaurant 5

De leukste activiteiten!

In de zomervakantie is er natuurlijk weer animatie met bijna iedere ochtend dansen en knutselen In de Recreade, in de middag een sport of spel en ook in de avond is er een programma. Regelmatig zijn er extra activiteiten, zoals een filmavond, Floating Movie, Wie is de Mol, een schuimparty, en nog meer...

Bekijk het animatieprogramma

Download de app(en je hebt het animatieprogramma altijd bij de hand)

Light Walk – 20 juli

Op 20 juli organiseren we de Light Walk met als thema: water. Bevindt jouw locatie zich langs onze route? Doe dan mee aan de Light walk en tover jouw plekje op Flevo Natuur om tot een lichtspektakel! Samen zorgen we voor een onvergetelijke avond vol fonkelende lichtjes en gezelligheid.!

Bekijk de route

Natupop Weekend 26 t/m 28 juli

Het is bijna zover! Live-muziek, food & drinks, dansen, shoppen, massages, sauna, relaxen, BBQ en meer! Dit alles zal te vinden zijn pop Natupop Festival!

Thema: Love, Peace & Music! Flower Power!

Dit jaar is het thema van Natupop: Flower Power! Trek je leukste Flower Poweraccessoires aan, net als ons personeel, om samen het thema te vieren! De eerste 100 bezoekers krijgen bij binnenkomst een bloemenhaarband van ons cadeau! Op het festivalterrein kun je ook een Flower Power ‘tattoo’ laten zetten en een Flower Power foto laten maken in een retrobusje!

Het festivalprogramma:

 • 26 juli - Natucafé Hollandse avond

Doe je ook mee aan de open BBQ op 26 juli op het eiland? Bestel vooraf je BBQ-pakket bij de supermarkt. Neem je BBQ, tafels en/of stoelen mee en geniet van live muziek van One Mike and Friends en Dean Sanders.

• 27 juli - Natupop Festival

- 14.30 uur - Het Flevokoor

- 15.00 uur - Las Bandidas

- 17.15 uur - Los Moustros ( Mexico)

- 19.15 uur - Frisian Funk Foundation

- 21.15 uur - Moonshark

- 23.15 uur - Sanne de Band

 • 28 juli: Natupop's Sing Along Sunday

Vanaf 16.00 uur bij de buitenbar met Pumpin Piano's. Doe een verzoekje en geniet van de bekendste meezingers.

Spookhuis – 30 juli

Op 30 juli wordt het heel spannend bij Flevo Natuur! Durf jij het aan om onze campinggasten de stuipen op het lijf te jagen? Meld je bij de receptie of bij het animatieteam aan als vrijwilliger voor ons griezelige spookhuis en beleef een nacht vol spanning en sensatie! Met jouw hulp maken we van deze avond een onvergetelijk en huiveringwekkend avontuur. Samen zorgen we voor een spectaculair succes!

Colorrun - 3 augustus

Ren mee in de kleurrijkste race van het jaar op Flevo Natuur! Ontdek een wereld vol plezier en kleur tijdens onze sprankelende Color Run. Mis het niet!

Help mee als vrijwilliger bij onze spectaculaire Color Run en beleef een dag vol plezier! Help ons dit evenement tot een groot succes te maken en geef je op bij de receptie of bij het animatieteam.

Bekijk de route

So You Think You Can Opgieten 2024

Ook dit jaar organiseert het opgietteam van Flevo-Natuur de enige naturisten opgiet-talentenjacht van Flevo-Natuur: So You Think You Can Opgieten 2024. Je mag geen ervaring met opgieten hebben. Je wordt door onze eigen saunameesters in korte tijd klaargestoomd om een opgieting voor onze gasten te verzorgen. De winnaar mag zich een jaar lang ‘BlootGewoon! Meester van de Handdoek’ noemen. Die kans wil je toch niet mislopen?

Geef je nu op!

So You Think You Can Opgieten KIDS 2024

Ook voor de kids organiseert het opgietteam weer een opgiet-talentenjacht. Deze is op zaterdag 10 augustus 2024.

Alle kinderen onder de 16 jaar mogen mee doen aan So You Think You Can Opgieten KIDS! Je moet dan natuurlijk wel een beetje tegen de warmte kunnen. Dus als je nog nooit in een sauna of in een opgieting geweest bent, ga dan zeker eerst een paar keer met papa of mama om te wennen. En heel belangrijk: Je mag alleen opgieten als er iemand van het opgietteam bij is!

Doe je ook mee?

Geef je nu op!

Huttenbouwfeest - 6 & 7 augustus

Doe mee aan het Huttenbouwfeest op dinsdag 6 en woensdag 7 augustus! Schrijf je nu in, zowel kinderen als kleinkinderen zijn welkom. Je kunt je inschrijven als team of individueel.

Inschrijfmogelijkheden:

 • Gratis: Geen Lunch
 • € 7,50: Inclusief lunch voor twee dagen(1 dag pannenkoekenfeest en 1 dag frietfeest)

Maak je keuze bij de inschrijving! Als je geen lunch boekt, moet je tussen 12.00 en 13.00 uur het terrein verlaten om op je eigen plek te gaan lunchen, want er wordt dan niet gebouwd.

Teaminschrijving

Wil je je als team inschrijven? Laat dan 1 persoon alle deelnemers van het team opgeven.

Vermeld bij je inschrijving ook eventuele bijzonderheden zoals allergieën.

Vrijwilligers:

Wil je als volwassen begeleider/ vrijwilliger helpen? Schrijf je dan apart in via het derde inschrijvingsitem.

Schrijf je in

Natupop Flower Power pet

Koop nu je Natupop Flower Power pet en draag deze tijdens het event! Echt een Collectors item!

Koop je pet

Natupop pet

Crea Club tentoonstelling

Op 15 juni had de Crea Club een tentoonstelling in de Recreade. Er liep geregeld iemand binnen, en ze kregen veel positieve reacties. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

BHV

Op woensdag 5 juni hebben de medewerkers van Flevo Natuur hun jaarlijkse BHV-herhaling gehad.

AED APP groep

Op Flevo Natuur hebben we een groep van 30 vrijwillige gasten die jaarlijks een AED-training volgen en via een app worden geïnformeerd bij noodsituaties. Afgelopen maand heeft de groep de jaarlijks herhaling van de AED-training gehad. Zodra de receptie, buitendienst, horeca, supermarkt of storingsdienst merkt dat er mogelijk een AED-apparaat nodig is, wordt dit in de appgroep gemeld met de locatie. De eerste gast die dit ziet en aanwezig is op het park, meldt zich middels ‘GO’ en zal zo snel mogelijk een AED-apparaat halen en naar de locatie gaan om te helpen.

Als je 112 belt en doorgeeft dat het om een reanimatie gaat, zal de meldkamer Flevo Natuur contacten en de locatie doorgeven. De receptie vermeld deze locatie dan direct in de appgroep. Mocht je om wat voor reden dan ook geen 112 hebben gebeld of niet doorgegeven hebben dat het om een reanimatie gaat, dan is er ook nog een spoednummer van Flevo Natuur. De receptie herkent dit spoednummer meteen aan de binnenkomende lijn. Gebruik dit nummer alleen voor noodgevallen waarvoor je ook 112 zou bellen, zoals bij een reanimatie of als iemand onwel is geworden. Het nummer is +31850138369. (Gebruik dit nummer niet voor een stroomstoring, dat is geen noodgeval)

112NL App

De officiële app van de Nederlandse noodhulpdiensten. Bel 112 via de app voor extra gegevens die de meldkamer helpen je sneller te helpen. Als je met 112NL 112 belt, stuur je extra gegevens naar de meldkamer. Hierdoor kan de meldkamer je sneller en beter helpen. Zo kun je al in 112NL aangeven wie je wilt spreken (politie, brandweer of ambulance) en of je niet goed kunt spreken of horen. Bovendien deelt je telefoon automatisch je locatie met de meldkamer. Bekijk het introductiefilmpje hieronder:

Aalscholvers

Je hebt ze vast al geregeld gezien bij de vijver: de aalscholvers. Vroeger waren ze zeldzaam, maar nu kom je ze door heel Nederland tegen, zolang er water in de buurt is. En dat hebben we hier natuurlijk ook. Je ziet ze vaak met half gespreide vleugels om te drogen. Deze vogels hebben namelijk geen olielaagje op hun veren dat hen tegen water beschermt. Dit is geen foutje van de natuur, maar juist functioneel. Tijdens het duiken naar vis, zwemmen ze makkelijker en dieper met doorweekte veren. Het enige nadeel is dus dat ze regelmatig hun vleugels moeten drogen, anders zinken ze.

Deze grote, zwarte, visetende zeevogel met een lange hals, puntige snavel met haakvormige top en gele vlek bij de snavelbasis is een geweldige duiker. Hij kan tot wel 30 meter diep duiken en 2 minuten onder water blijven. Hij is zeer wendbaar en zwemt met krachtige roeibewegingen van zijn vleugels. Boven water zwemt hij diep met gestrekte nek en omhooggerichte snavel, soms zie je alleen de kop en hals boven water uit komen. Ze eten gemiddeld een pond vis per dag en zijn daarom geen vrienden van de vissers, maar de aalscholver is nog steeds volledig beschermd.

Smeerpoetsen
Ze broeden in kolonies, meestal in bomen en uiteraard bij water. Hun nesten zijn kommen van takken, gras, riet en uitwerpselen, gebouwd op oude, vieze nesten van vorig jaar. Tijdens de balts zwaait het mannetje uitgebreid met zijn hals om indruk te maken op het vrouwtje. Als het vrouwtje interesse toont, legt ze haar hals over haar rug. Na de paring legt ze 2 tot 4 eieren. Na 3 tot 5 weken komen de kale jongen uit het ei en begint voor de ouders een drukke tijd van vis vangen en voeren. Na 5 tot 8 weken verlaten de jongen het nest. Het broedseizoen begint in april/mei en vaak zijn er 2 nesten per seizoen. Broed- en slaapgebieden zijn goed hoor- en ruikbaar door de witgekalkte, dode nestbomen. Aalscholvers zijn slordige eters en poepen flink. Visresten en dode jongen laten ze in het nest liggen, wat een bijzonder luchtje geeft. Buiten de mens als vijand moeten ze oppassen voor snoeken, kabeljauwen en tegenwoordig ook de zeearend.

Vliegen doen ze met gestrekte hals en poten en dat lukt aardig, maar op het land zijn ze lomp door hun poten met zwemvliezen.

Kontekloppers
Aalscholvers hebben diverse bijnamen: scholverd, schollevaar en waterraaf. Op Texel worden ze “kontekloppers” genoemd, vanwege hun hortende take-off waarbij hun achterwerk het wateroppervlak een paar keer raakt. De naam aalscholver komt van hun vroegere dieet van veel aal.

Aalscholver
Aalscholver 1

Leuke natuurapp

We hebben een leuke tip gekregen: de Merlin Bird ID-app. Wil je weten welke vogels hier rondvliegen? Met deze app kun je de vogelgeluiden opnemen of een foto maken, de app vertelt je welke vogel je hoort of ziet. Hoe leuk is dat?

Ontdek de app

Wandelen tussen twee polders

Hou je van wandelen? Op een half uur van Flevo Natuur rijden ligt het Knarbos waarin je een prachtige wandeling kunt maken.

Bekijk de flyer voorkant

Bekijk de flyer achterkant

Ontdek het plezier van eigen kruiden in de vensterbank

Heb je ooit gedroomd van verse kruiden binnen handbereik, klaar om elk gerecht een smaakvolle boost te geven? Het goede nieuws is dat je die droom eenvoudig kunt waarmaken door je eigen kruiden in de vensterbank te kweken. Het is niet alleen praktisch, maar ook leuk!

Waarom zelf kruiden kweken?

 1. Altijd verse kruiden: Met een eigen kruidentuintje heb je altijd verse, geurige kruiden beschikbaar. Geen gedoe meer met verpakte kruiden uit de supermarkt die snel verleppen.
 2. Eenvoudig en ruimtebesparend: Kruiden zoals basilicum, peterselie, munt en tijm zijn perfect voor kleine ruimtes. Ze gedijen goed in potten en hebben slechts een zonnige plek in de vensterbank nodig.
 3. Gezond en duurzaam: Zelf kruiden kweken betekent dat je precies weet wat je eet. Geen pesticiden of andere chemische stoffen, alleen puur natuur. Bovendien verminder je afval door minder plastic verpakkingen te gebruiken.
 4. Een vleugje groen in huis: Planten voegen niet alleen leven toe aan je interieur, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit. Een kruidenplantje in de keuken of woonkamer fleurt de ruimte op en brengt een stukje natuur naar binnen.

Pesto

Heb je een blender? Dan is het leuk en supersimpel om zelf groene pesto te maken. Pesto betekent gestampt, dus met een vijzel kan het natuurlijk ook. Maak het door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino of Parmezaanse kaas en pijnboompitten fijn te maken.

Hoe begin je?

 1. Kies je kruiden: Begin met gemakkelijke kruiden zoals basilicum, bieslook, rozemarijn, of koriander. Deze zijn niet alleen veelzijdig in gebruik, maar ook eenvoudig te onderhouden.
 2. De juiste pot en aarde: Zorg voor potten met goede drainage en gebruik hoogwaardige potgrond. Dit helpt om je planten gezond en sterk te houden.
 3. Zorg voor voldoende licht: De meeste kruiden hebben minimaal zes uur zonlicht per dag nodig. Plaats ze in een zonnige vensterbank en draai de potten regelmatig, zodat alle kanten van de plant licht krijgen.
 4. Water en voeding: Geef je kruiden regelmatig water, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt. Gebruik af en toe een biologische meststof om de groei te stimuleren.

Ervaar zelf het plezier van kruiden kweken en ontdek hoe eenvoudig en leuk het kan zijn. Begin vandaag nog en geniet van de frisse smaken en de voldoening van je eigen kruidentuin in de vensterbank!

Kruuiden op vensterbank

Vrijwilligers

Dit jaar zijn er een aantal vrijwilligers bijgekomen, helaas zijn er ook een paar vertrokken in verband met verkoop van hun object. Irma geeft Nederlandse les aan onze buitenlandse medewerkers, echt superleuk dat ze dit doet. Maarten houdt onze kano’s in de gaten. Hij heeft aangegeven dat de eenpersoonskano’s in slechte staat zijn, dus we hebben drie nieuwe besteld. Hier vind je al onze vrijwilligers:

Ontmoet onze vrijwilligers

Flevo’s pen

Mijn naam is Miranda en ik geniet sinds 2020 samen met mijn man Glen enorm van Flevo Natuur. In de zomer van 2020 hadden wij geen vakantie geboekt vanwege corona. Wij zaten last minute in een hotel in de Jordaan, maar omdat er een hittegolf aan kwam, zochten we een plek in de natuur met een zwembad. We kenden Flevo Natuur alleen van naam via Jerry en Ilse van de B&B die wij een jaar eerder op een terrasje in Sneek hadden ontmoet. Toen ik belde naar Flevo, kreeg ik Jolanda aan de telefoon. Ik vroeg of er nog een chalet beschikbaar was. ‘Nee alles is vol’, was haar antwoord. Ik vroeg of we met een klein tentje mochten komen. Dat moest wel lukken. Glen keek mij wazig aan omdat we geen tent hadden. We hebben dezelfde dag een kampeerwinkel bezocht en vervolgens zijn we 3 weken gebleven zonder het terrein te verlaten. Het voelde alsof we op een resort in het buitenland waren, elke dag 30 graden of meer.

Het jaar daarna hebben we een stacaravan gekocht op de Kwartel, wat ons tijd gaf om een chalet te zoeken die helemaal naar onze smaak was. Dat lukte in de zomer van 2021. Eind 2021 werden we de trotse eigenaren van de Arend nummer 30. Dit chalet zat al in de verhuur. Omdat we in de zomer ook graag in Friesland zijn en nog zeker een aantal reizen willen maken, besloten we het chalet in de zomerperiode te blijven verhuren.

Wij zijn dan ook van half september tot en met eind mei elk weekend op Flevo te vinden. We vinden de sauna’s en het zwembad heerlijk en proberen elke vrijdag even onze vrienden en kennissen te ontmoeten bij de vrijdagmiddagborrel. Wat een lieve mensen hebben we leren kennen en wat is iedereen behulpzaam! We voelen ons hier echt thuis en zoals bij zo velen valt alles van je af zodra je de poort door gaat.

Flevo is een topplek en alhoewel wij hier niet meer zo’n hete zomer als 2020 hebben mee gemaakt, vermaken wij ons met alle soorten weer. We hebben de omgeving goed leren kennen op de fiets, wandelend of met de auto. We hopen hier nog vele jaren samen te genieten!

Wij geven de pen door aan Monique van Wissen.

Miranda flevo pen wil denk geen portret

Laatste Kans: Flevo Natuur handdoek!

Wil jij nog een Flevo Natuur handdoek bemachtigen? Wees er dan snel bij, want de voorraad is bijna op! Bestel nu en zorg dat je er een hebt voordat ze op zijn.

Bestel direct
Afbeelding1

Hello, my name is Justyna

I’m working on Flevo Natuur since 2021 as part of the cleaning team. We are responsible for the cleanliness of the park. You can see us on swiming pool, private toilets, sanitar building, recreade area and of course in lodges and in houses -housekeeping is also our job🐬🍀🎈.

We keep the cleanliness of the park and like that we care of our guests. Every day in Flevo is diferent , work on park is kind of adventure. We meet here interesting peoples, our guests feel free and comfortable- and this is our goal. Also goal for our collegas from diferent departments. Technical Boys always keep eye that everything is working well, Ladies from receptie always answer for difficult questions.

All together make good atmosphere but not only for guests…also for ourself. We help eachother , we joking together and also we spend time together. Every first friday of month we have FRIJMIBO… Few hours after work only for us. We meet for drinking, eating, talking and of course laughing. And like that, small moments make our memories…

Justyna
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?