Wat is het BlootKompas?

Het BlootKompas! is dé officiële locatievinder met ruim 2.000 blootlocaties van de Nederlandse Federatie voor Naturisten (NFN). Een online gids om eenvoudig naturistenlocaties te ontdekken en direct reviews van gasten te lezen. Binnen deze gids vind je diverse campings, accommodaties, sauna's, stranden en zwembaden speciaal voor naturisten. Er zijn ook locaties, zoals Flevo Natuur, die het "Prettig Bloot" keurmerk mogen dragen, wat garant staat voor een locatie die voldoet aan de normen van de NFN Open & Bloot.

Naturistencamping Flevo Natuur en Het BlootKompas!

Bij Naturistencamping Flevo Natuur zijn we trots op onze vermelding in het BlootKompas! en het feit dat we het Prettig Bloot keurmerk dragen. In 2022 werden we zelfs met trots bekroond als de derde beste camping. Ontdek Flevo Natuur op BlootKompas!

Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

Ontdek het zelf! Ben je klaar voor jouw volgende naturistische avontuur? Boek nu jouw vakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur en duik in de wereld van het naturisme op een van de meest gewaardeerde locaties in Nederland.

Boek je vakantie

Deel je ervaring op het BlootKompas!

Help medenaturisten bij het vinden van de perfecte naturistencamping voor hun behoeften. Laat nu een beoordeling achter en draag bij aan zowel anderen als Naturistencamping Flevo Natuur. Jaarlijks worden de prestigieuze BlootKompas! Awards uitgereikt, en jouw beoordeling kan het verschil maken. We streven natuurlijk naar de eerste plaats, en met jouw hulp kunnen we dat doel bereiken.

Deel jouw ervaring

Met jouw review maken wij kans om weer een award in de wacht te slepen!

Sanitair fotos website

Naturistencamping Flevo Natuur; Een Prettig Bloot-locatie!

Er gaat niets boven bloot genieten op een plek waar jij je vrij en op je gemak voelt. Maar dat is niet altijd even vanzelfsprekend. Daarom heeft NFN Open & Bloot, de Nederlandse belangenbehartiger voor naaktrecreatie, in 2011 het 'Prettig Bloot' label in het leven geroepen.

Bij Naturistencamping Flevo Natuur omarmen we deze waarden en streven we actief naar veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat iedereen op onze locatie op een prettige manier bloot kan recreëren.

In de Prettig Bloot-brochure lees je wat je als gast op onze locatie kunt verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan de prettige sfeer.

Brochure Prettig Bloot

Bij Naturistencamping Flevo Natuur verwelkomen we je graag om te genieten van een bloot avontuur waar veiligheid, vrijheid, respect, openheid en kwaliteit voorop staan. Kom en ervaar de schoonheid van bloot recreëren in harmonie met de natuur!

Boek je vakantie

Wat onze gasten zeggen...

5

Wat een pareltje in de polder.

Prachtige locatie. Schoon, hygienisch, ruim, prachtig buitenbad en dito binnenzwembad. meerdere sauna's. We hebben elke dag minimaal 1 opgieting meegemaakt. Goed gevulde supermarkt met heel veel keuze. Gezellig cafe en trendy terras. Personeel is uitermate professioneel en vriendelijk. Wij hebben onze nieuwe vaste naturistencamping gevonden.

Jos Struker

5

perfecte locatie met fijn zwembad en sauna. erg vriendelijk

Bert Wille

5

We zijn er al vaker geweest en zullen er zeker terug komen. Zeer vriendelijk personeel, super sauna's waar we hebben mogen genieten van lekkere opgietingen, we hebben ook leuk gebabbeld in de babbelsauna en lekker gezwommen in het binnenbad. Ook de winkel van Vincent heeft alles wat je nodig hebt.

Pat Helm

5

Alle voorzieningen aanwezig en in prachtig bos

Aarnout

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?