Wat zijn NFN campings en locaties?

Dit zijn locaties die aangesloten zijn bij de Naturisten Federatie Nederland (NFN). De NFN vertegenwoordigt de naturistische levenswijze in Nederland. Samen met 58.000 naaktrecreanten (die rechtstreeks bij de NFN zijn aangesloten en/of lid zijn van verenigingen die bij de NFN zijn aangesloten) zorgt de NFN ervoor dat bloot in Nederland gewoon is en blijft. Elke camping of locatie die bij de NFN is aangesloten, volgt strikt het NFN-Veiligheidsprotocol en voldoet aan de eisen van het Prettig Bloot-label. Als je een NFN camping of locatie met het Prettig Bloot-label bezoekt, ben je verzekerd van een fijne locatie die aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Naturistencamping Flevo Natuur draagt met trots het Prettig Bloot-label en onderhoudt een nauwe samenwerking met de NFN. Deze samenwerking heeft als doel elkaar te versterken, naaktrecreatie te promoten en naaktrecreanten een veilige en comfortabele omgeving te bieden.

Boek nu je naturistenvakantie bij één van de leukste NFN campings en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Flevo Natuur.

Boek je vakantie

10% korting als NFN lid

Ben je in het bezit van een geldige INF/NFN pas? Op vertoon van deze pas krijg je buiten de vakantie- en speciale periodes om, 10% korting op de verblijfskosten van de huur van een accommodatie bij Naturistenpark Flevo Natuur (exclusief bijkomende kosten). Deze korting is van toepassing op alle verhuureenheden van Naturistenpark Flevo Natuur. Je ontvangt de korting op vertoon van een geldige NFN pas, dus vergeet je ledenpas niet te laten zien bij aankomst.

Geldige periodes

  • 08-01-24 tot 16-02-24
  • 26-02-24 tot 29-03-24
  • 05-04-24 tot 26-04-24
  • 06-09-24 tot 18-10-24
  • 06-11-24 tot 20-12-24
Boek een accommodatie
Naturistencamping Nederland met zwembad 49

Lidmaatschap bij NFN Open & Bloot

Met een lidmaatschap van de NFN draag je bij aan de acceptatie, ontwikkeling en promotie van naaktrecreatie in Nederland. Als lid geniet je ook van leuke ledenvoordelen en blijf je op de hoogte met de interessante magazines BlootGewoon! en UIT!. Daarnaast geeft de NFN-jaarkaart je toegang tot alle NFN-locaties, inclusief Naturistencamping Flevo Natuur, waar je dan ook kan genieten van een dagje wellness.

Word lid van de NFN
Sanitair fotos website 1

Flevo Natuur: Een unieke NFN camping

Naturistencamping Flevo Natuur is een oase van rust, omgeven door bossen en de prachtige natuur van het Hulkensteinse bos. Of je nu wilt ontspannen in een van onze zwembaden, genieten van een heerlijke sauna, of je smaakpapillen wilt verwennen in ons uitstekende restaurant, Flevo Natuur heeft voor ieder wat wils.

Bij Flevo Natuur is er altijd iets te beleven. We organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten en evenementen om onze gasten te vermaken. Of je nu van sportieve uitdagingen houdt, gezellige evenementen, of gewoon wilt ontspannen in een hangmat, er is altijd wel iets te doen.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw naturistenvakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur, een unieke NFN locatie, en ervaar de schoonheid van het naturisme te midden van prachtige natuurlijke omgeving.

Boek je vakantie

Flevo Natuur: Een Prettig Bloot-locatie

Er gaat niets boven bloot genieten op een plek waar jij je vrij en op je gemak voelt. Bij Naturistencamping Flevo Natuur begrijpen we dit als geen ander. Daarom zijn we er trots op dat we het 'Prettig Bloot' label dragen, uitgereikt door NFN Open & Bloot. Locaties met dit label streven de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid nadrukkelijk na. Hiermee willen we ervoor zorgen dat iedereen op een prettige manier bloot kan recreëren en volop kan genieten van het naturisme bij Flevo Natuur.

En dat is nog niet alles! In 2022 werden we met trots bekroond door het BlootKompas! We waren de derde meest gewaardeerde NFN camping.

Boek vandaag nog je verblijf bij Flevo Natuur en ontdek de vrijheid van bloot recreëren op een plek waar gastvrijheid en respect hoog in het vaandel staan.

Boek je vakantie
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?