Ontdek de sauna's bij Naturistencamping Flevo Natuur

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en kom volledig tot rust in de heerlijke sauna's bij Naturistencamping Flevo Natuur. Als naturist mag een saunabezoek niet ontbreken, het is vaak zelfs de eerste kennismaking met het naturisme. Geniet van verkwikkende opgietsessies in een gezellige sfeer waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Laat je verwennen door heerlijke geuren en warme stoom. Kom tot rust te midden van de natuur en ervaar de vrijheid van het naturisme.

De sauna's zijn het hele jaar geopend. De openingstijden verschillen per periode, ontdek de actuele openingstijden. Wil je Naturistencamping Flevo Natuur eens een dagje bezoeken en genieten van de ontspannende sauna's? Dat kan ook!

Reserveer vandaag nog jouw kampeerplaats of accommodatie en dompel jezelf onder in deze bijzondere belevenis!

Boek je vakantie
Opgieting

Verhoogt de natuurlijke weerstand

Massage

Ontspant vermoeide spieren

Duurzaam

Verhoogt de stofwisseling

Sauna

Stimuleert de bloedsomloop

Kelo Sauna

Ontdek onze prachtige Kelo sauna, gemaakt van meer dan honderd jaar oude boomstammen uit Finland. Het zachte hout geeft een milde, heerlijke warmte af, waardoor je spieren zich ontspannen en je geest tot rust komt. Na je saunabezoek koel je buiten heerlijk af op de bankjes of in de hangmatten rondom de sauna. Ga voor een koude douche of neem een duik in het zwembad. Laat alle stress van je afglijden en kom volledig tot rust in de prachtige natuurlijke omgeving. Een bezoek aan onze Kelo sauna is een unieke ervaring die je niet mag missen! Mis vooral ook niet de zalige opgietingen die hier regelmatig plaatsvinden.

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 198

Opgietingen

Laat al je zintuigen verwennen met een sensationele opgieting in de sauna! Ook wel bekend als "Aufguss" of "Löyly", dit ritueel is een must voor echte saunaliefhebbers. Onze ervaren saunameesters gieten water vermengd met etherische oliën op hete stenen, waardoor een heerlijke stoom ontstaat. De verhoogde luchtvochtigheid en temperatuur zorgen voor een intensieve en ontspannende ervaring. Geniet van het fascinerende schouwspel van de saunameester die met een wapperende handdoek warme lucht en geurige oliën door de cabine verspreidt, wat zorgt voor het openen van de poriën en een gevoel van zuivering. Beleef deze unieke ervaring compleet met sfeervolle muziek, betoverende lichteffecten of juist serene stilte. Kom naar Naturistencamping Flevo Natuur en geniet van de unieke opgietingen in de Kelo sauna. Elke vrijdag, zaterdag en zondag en tijdens speciale opgietdagen. Geniet van deze onvergetelijke wellnesservaring bij Naturistencamping Flevo Natuur!

Ontdek meer
Naturistencamping Nederland met sauna 30

Bio-zoutsteen Sauna (55-65 graden)

Stap binnen in de natuurzoutsteen sauna en laat je omhullen door de rustgevende energie van deze bijzondere sauna. Met een temperatuur tussen 55 en 65 graden Celsius biedt deze sauna een perfecte omgeving voor wie de traditionele 80 graden sauna's te warm vindt. De natuurlijke zoutstenen, afkomstig uit oeroude mijnen, creëren een unieke atmosfeer die bekend staat om zijn therapeutische eigenschappen. Laat de zoutstenen hun werk doen, terwijl je geniet van de milde warmte en de revitaliserende werking op lichaam en geest. Stap binnen in de natuurzoutsteen sauna en laat je omhullen door de rustgevende energie van deze bijzondere sauna.

Afbeelding van Whats App op 2024 05 01 om 12 02 03 9db6354d

Babbel Sauna

Welkom bij de gezelligste sauna van Naturistencamping Flevo Natuur! Zoals de naam al doet vermoeden, mag hier gezellig gekletst worden. Geniet volop van de warmte en gemoedelijke sfeer. Laat alle zorgen achter je en kom volledig tot rust in deze knusse omgeving. Ontmoet nieuwe vrienden, deel verhalen en ervaar de ware betekenis van ontspanning. In deze sauna voel je je direct thuis. Kom langs en beleef een heerlijke tijd waar gezelligheid en genieten hand in hand gaan.

Naturistencamping Nederland babbelsauna

Stoomcabine (50 graden)

Stap binnen in onze stoomcabine en laat je meevoeren naar een wereld van ultieme ontspanning. De warme, vochtige stoom omhult je lichaam en zorgt voor een diepe reiniging van de huid en een weldadig gevoel van ontspanning. Laat de stress van alledag van je afglijden, terwijl je geniet van de rustgevende sfeer en de oosterse uitstraling van onze stoomcabine. Voel hoe de spanning in je spieren verlicht wordt en je geest tot rust komt in deze serene omgeving. Kom en ervaar de verfrissende kracht van onze stoomcabine, waar ontspanning en vernieuwing samenkomen voor een onvergetelijke wellness-ervaring.

240503 stoom en bio nieuw 4
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?