Grand Café 't Centrum: Waar genieten centraal staat!

Bij Grand Café 't Centrum draait alles om heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning. Met een uitgebreide menukaart vol heerlijke gerechten, een schitterend terras met uitzicht op het buitenzwembad en een evenemententerras aan de vijver, zorgen we ervoor dat je smaakpapillen en zintuigen optimaal geprikkeld worden.

✔ Uitgebreide menukaart ✔ Heerlijke terrassen ✔ Gezellige sfeer

Reserveer een kampeerplaats of accommodatie om de culinaire heerlijkheden van Grand Café 't Centrum op Naturistencamping Flevo Natuur te proeven.

Boek je vakantie

Ontdek de events in 2024 van Grand Café 't Centrum.

Events 2024

Restaurant en terras

Laat je verleiden door onze uitgebreide menukaart met smakelijke à la carte gerechten en onze kleine kaart. Geniet van je maaltijd in ons knusse restaurant of op ons mooie zwembadterras. Het zwembadterras biedt een idyllisch uitzicht op het buitenzwembad, ideaal om te genieten van de zon.

Wij bieden verder afhaalmogelijkheden voor schotels, snacks en pizza's, zodat je ook in je accommodatie of op je kampeerplaats van een lekkere maaltijd kunt genieten. Om wachtrijen te voorkomen kun je jouw afhaalbestelling makkelijk online plaatsen. Honden zijn welkom bij het terras van onze Snackhoek, maar we vragen je vriendelijk om ze niet mee te nemen naar het restaurant of het zwembadterras.

Ontdek ook onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart en laat je adviseren over de perfecte wijn om je culinaire ervaring compleet te maken. Kom langs en proef de verfijnde smaken van Grand Café 't Centrum op Naturistencamping Flevo Natuur!

Bekijk onze diverse menukaarten voor een voorproefje van onze heerlijke gerechten.

Bekijk de menukaarten

Openingstijden

Grand Café 't Centrum is het hele jaar door geopend. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons Grand Café, waar natuur, luxe en gezelligheid samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk online de actuele openingstijden. Wil je verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer dan eenvoudig online reserveren via de website van Grand Café ’t Centrum.

Reserveer een tafel
Naturistencamping Nederland restaurant 4

Evenementen en Feestavonden

Bij Grand Café 't Centrum draait het niet alleen om lekker eten. Het hele jaar door organiseren we leuke evenementen die jouw verblijf extra leuk maken. Van sfeervolle blues avonden tot het jaarlijks terugkerende Natupop festival. Swingende karaoke-avonden of ontspannen lounge-avonden, bij ons is altijd wel iets te beleven. Onze evenementen weerspiegelen de speelse en vriendelijke sfeer die je verwacht in een naturistische omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de hilarische Bingo Show van Sam en Rogier, of juist helemaal uit je dak gaan op muziek die jou raakt. Tijdens het seizoen vinden de evenementen plaats op ons mooie evenemententerras aan de vijver. Ontdek zelf welk evenement het beste bij jou past en ervaar puur genieten bij Grand Café 't Centrum!

Bekijk de jaarkalender 2024

Boek nu je vakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur en kom genieten van een heerlijke naturistische vakantie.

Natupop Festival Flevo Natuur
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!