Wist jij dit over de medewerkers van Flevo Natuur?

Wij zijn ontzettend blij met ons team, we hebben het gezellig met elkaar, alhoewel er uiteraard ook gewerkt moet worden 😊. We vertellen je graag wat onze werknemers precies doen en wat ze zo leuk vinden op Flevo Natuur

Kun je ons vertellen over de werkzaamheden die je op Flevo Natuur verricht en wat maakt dit werk voor jou zo boeiend en plezierig?

Jolanda: β€œIk ben werkzaam op de receptie en doe daarbij ook beheerderstaken. Vooral het werk op de computer vind ik altijd erg leuk om te doen; ik ben er bijna niet vanaf te slaan. In combinatie met de extra taken is mijn werk echt heel afwisselend, wat het zo plezierig maakt en ik heb veel contact met gasten. Omdat de gasten hier vakantie vieren, zijn het vooral altijd vrolijke gesprekken. Vooral het vertellen over de Kelosauna en de opgietsessies die daar plaatsvinden, vind ik helemaal leuk. Dat je hier alles hebt om te kunnen genieten tijdens je vakantie.”
Jan Peter: β€œIk controleer het zwembadwater in het weekend en doe dan ook de sauna's aan.”
Gert-Jan: β€œ Ik ben assistent beheerder en voer heel veel diverse werkzaamheden uit op het terrein. De omgang met de mensen, hen het vakantiegevoel geven en klaar staan voor alle gasten, dat maakt het werk voor mij echt leuk! Ik vind het belangrijk dat het park er top bij ligt en dat de samenwerking tussen de technische dienst, de receptie en de schoonmaak fijn verloopt en we als één team voor elkaar klaar staan.”
Henk: β€œIk zit in de storingsdienst.”
Yumi: β€œSchoonmaken en toezichthouden in het zwembad zijn mijn werkzaamheden. Ik voel mij zo voldaan als ik een glimlach op het gezicht van onze gasten zie.”
Pim: β€œIk ben buitendienst medewerker. De afwisseling en het werken in de buitenlucht maakt het voor mij tot een heerlijke baan. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen karakter met bijbehorende werkzaamheden. De vrijheid die je krijgt om jezelf te ontplooien is iets wat ik erg waardeer aan het bedrijf. Daarnaast zijn de mensen, over het algemeen, erg vriendelijk en is het met mijn collega's prettig samenwerken.”
Ilse: β€œIk ben facilitair medewerkster,Β  BHV' er en masseuse op Flevo Natuur. Het gevarieerde contact met collega's en gasten op het park vind ik het leukst. Je verveelt je nooit.”
Jerry: β€œIk werk in de storingsdienst, ben BHV 'er en facilitairmedewerker. Ik wordt blij van de variatie in het werk, schone douches en toiletten zijn je visitekaartje. Als hulpverlener op een naturisten terrein, geeft dit een vertrouwd gevoel, je bent er voor de gasten.”
AndrΓ©: β€œIk ben werkzaam bij de technische dienst en de storingsdienst. Het werk is veelzijdig en afwisselend in een fijne omgeving.”
Lisa: β€œIk werk op de receptie van Flevo Natuur. Ik vind het geweldig om voor alle gasten het eerste aanspreekpunt te zijn en ze een zo fijn mogelijk verblijf te bieden hier op het park. Het allerleukst vind ik het als gasten de receptie weer verlaten met een lach op hun gezicht!”
Sylvia: β€œIk maak momenteel 4 tot 5 keer in de week het zwembad en de sauna schoon. Dit is erg fijn, omdat ik zo een paar uurtjes per dag werk, dat is wat ik graag wil. Contact met collega’s en gasten vind ik erg leuk.”

Lucia: β€œIk maak schoon op het park en ik word er blij van om de gasten blij te zien!”
Anca: β€œNet als mijn zus Lucia maak ik schoon op het park en word ik er blij van om de gasten blij te zien!”
Carin: β€œIk werk bij de receptie en vind dit ontzettend leuk om te doen. Je hebt veel contact met mensen die in een fijne vakantie stemming zijn.”
Frans: β€œIk ben werkzaam bij de storingsdienst en vind het leuk om mensen te helpe problemen en storingen op te lossen.”
Florin: β€œIk kan niet kiezen, ik vind al het werk even leuk!”
Ron: β€œIk ben toezichthouder in het zwembad en hou van het contact met mensen.”
Justyna: β€œIn the park I clean the spaces for our guests, I take care of the cleanliness of the cottages and lodges. I also take care of the cleanliness of the swimming pool, saunas and sanitary facilities, sometimes I ensure safety at the swimming pool, I always take care of a good atmosphere for both guests and colleagues. (I also do laundry and deliver missing products for guests.)”
John:
β€œIk verricht storingsdienst werkzaamheden. Het leukste vind ik het bekend worden met het park en het personeel leren kennen die het mogelijk maakt om dit park optimaal te laten functioneren.”
Lecoli: β€œIk werk op de receptie. Het leukste is het contact met de gasten. We hebben nu ook een heel leuk team en dat maakt het werk zoveel leuker.”
Rosanne: β€œSchoonmaken en toezichthouden in het zwembad.”
Fransien:β€œ Ik werk samen met geweldige lieve collega’s en wij maken samen de zwembaden en de sauna’s schoon in het hoogseizoen. Ik ben ook medisch pedicure in de beautysalon op Flevo Natuur.”
Rob: β€œIk hou mij bezig met het reilen en zeilen van de wellnessfaciliteiten en activiteiten, voornamelijk de sauna’s. Het is een leuke uitdaging om de faciliteiten goed te onderhouden en nieuwe activiteiten te bedenken/organiseren om het gasten zo nog meer naar hun zin te maken!

Albert: β€œWerkzaam bij de buitendienst en ben voornamelijk bezig met de groenvoorzieningen. Ik vind het prachtig om er elke dag weer voor te zorgen dat het groen op het park er weer strak te laten staan."
Remko: β€œIk doe vooral de technische klussen. Ik vind probleem oplossen erg leuk en het geeft altijd weer een goed gevoel als iets opgelost is. Voor zowel mijzelf als de gast.”

Wat zijn enkele van je favoriete bezigheden en hobby's in je vrije tijd wanneer je niet aan het werk bent?

Jolanda: β€œIn mijn vrije tijd ga ik 's avonds graag naar de sauna, lekker dichtbij 😊. Na werktijd ga ik geregeld nog even wandelen. Op mijn vrije dagen hoop ik natuurlijk dat het mooi weer is en ga ik graag met mijn partner Jan fietsen. We zetten de fietsen op de auto en elders in het land doen we een knooppuntenroute. Vroeger ging ik met mijn ouders ieder jaar naar Oostenrijk, en sinds 2016 ga ik daar iedere twee jaar met 3 broers en mijn zus een lang weekend naar toe. Dat vind ik ook echt helemaal geweldig.”
Jan Peter: β€œLezen en lekker eten.”
Gert-Jan: β€œMet ons hondje wandelen en genieten van de mooie omgeving. Verder klus ik graag, ik kan echt niet stilzitten.”
Henk: β€œIk werk graag rondom mijn chalet, ik ga graag fietsen en geniet van mijn pensioen samen met mijn partner.”
Pim: β€œBBQ’en, lekker koken, klussen, afspreken met vrienden en familie, sporten en leuke dingen doen met mijn gezin.”
Ilse: β€œNaar Duitsland, wandelen in bossen en verschillende wellness centra bezoeken.”
Jerry: β€œWandelen in Duitsland. Zodra we even kunnen zijn we daar. Nieuwe massages leren vind ik ook een leuke hobby.”
AndrΓ©: β€œGebruik maken van de faciliteiten van Flevo Natuur(zwembad en sauna). Ik doe ook graag actieve buitensporten, zoals fietsen, hardlopen, wandelen, skiΓ«n).”
Lisa: β€œIk hou enorm van de natuur en het spotten van verschillende flora en fauna als ik aan het wandelen ben. Op dit moment kun je hier in het Hulkesteinse bos veel reetjes spotten, die de eikeltjes eten, die uit de bomen gevallen zijn. Daarnaast geniet ik heel erg van koken: iedere week probeer ik wel drie nieuwe recepten uit, op zoek naar bijzondere smaken en combinaties.”
Sylvia: β€œKoken en bakken, om het vervolgens met familie op te eten. Ik heb twee kleinkinderen en vind het superleuk om tijd met hen door te brengen. Met de camper op avontuur vind ik ook leuk. En verder... lezen, Netflix kijken, wandelen.”
Lucia: β€œVan alles! Sport, dans, muziek & lezen!”
Anca: β€œIk hou van koken en ik sport iedere dag!”
Carin: β€œIk zwem graag en maak veel gebruik van de nieuwe Kelosauna. Verder ga ik graag in de wintermaanden naar Spanje.”
Frans: β€œMet onze hond wandelen, zwemmen, de sauna bezoeken en koken.”
Florin: β€œIk kijk graag televisie en zit graag op mijn telefoon!”
Ron: β€œZeilen en vissen.”
Justyna: β€œAfter work, I take care of my dog, Fiona. I also like going to the cinema, listening to music, spending time on the beach or in the forest.”

Lecoli: β€œLezen, series kijken, afspreken met mensen, crossfit.”
Rosanne: β€œZwemmen, puzzelen en Rubiks kubus oplossen.”
Fransien: "Vakantie vieren. Met de camper op pad. Opgietingen bezoeken in de sauna en zwemmen. En met mooi weer ga ik graag golfen πŸŒοΈβ€β™€οΈ "
Rob: β€œOpgieten in een sauna en op vakantie gaan πŸ˜‰β€

Albert: β€œIn mijn vrije tijd ben vaak te vinden in de bossen en de natuur en op de motorcross”
Remko: β€œVaren met ons bootje, wandelen met onze honden en klussen in en om het huis.”

Website afbeeeldingen

Kun je ons iets vertellen waar je bijzonder trots op bent in je leven of carrière?

Jolanda: β€œik ben eigenlijk gewoon trots op kleine dingen, zoals mijn werk wat ik gepland heb afkrijgen. In mijn vrije tijd met Jan genieten van het fietsen of een terrasje...... dat weekendje Oostenrijk...... dus dat...... (Er zijn ook wel dingen waar ik niet zo trots op ben maar daar probeer ik niet meer aan te denken, zodat ik het gauw weer vergeet).”
Jan Peter: β€œHet was een gewaagde stap om in 2008 te emigreren vanuit Den Haag/Zoetermeer naar het relaxte Zeewolde.”
Gert-Jan: β€œIk ben het meest trots op mijn gezin, mijn vrouw en mijn twee dochters en onze dieren. CarriΓ¨re is mooi maar de liefde voor mijn het gezin staat bij mij op nummer 1.”
Henk: β€œDat mijn kinderen goed terecht gekomen zijn en ik ben ook heel trots op mijn kleinkinderen.”
Yumi: β€œAls vrouw met een Chinese achtergrond ben ik er trots op om naturist te zijn.”
Pim: β€œ
In principe de ontwikkeling die ik heb gemaakt. Daar mag ik, denk ik, wel trots op zijn. Ik begon als stagiaire in de buitendienst, daarna als vakantiekracht en vervolgens vaste dienst toen ik klaar was met school. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar assistent-beheerder. Inmiddels heb ik een andere baan en werk ik nog gemiddeld 1 a 2 dagen in de week als buitendienst medewerker op Flevo Natuur. Waar ik blij mee ben is dat ik nog steeds mag doen wat ik leuk vind en dat ik vrij ben om zelf in te delen wanneer ik werk op Flevo Natuur. Zo kan ik het goed combineren met mijn andere baan en mijn gezin”
Ilse: β€œIk ben trots op wat ik geleerd heb over masseren en wellness behandelingen. Ik leer nog steeds met veel plezier. Trots ben ik ook op de gezellige collega's en op Flevo Natuur. Trots op mijn man, kinderen en kleinkinderen.”
Jerry: β€œDat ik een leven op Flevo Natuur heb gecreΓ«erd, dat helemaal voldoet aan al mijn wensen.”
AndrΓ©: β€œMijn gezin en mijn vorige werk als brandweerman bij de marinebrandweer, waar ik leuke en uitdagende functies heb mogen bekleden.”
Lisa: β€œIk ben zangeres en schrijf mijn eigen liedjes. Na een conservatoriumstudie en veel podiumervaring, kan ik met trots zeggen dat mijn carriΓ¨re steeds beter gaat lopen. Ik speel ondertussen voor volle zalen en ga volgend jaar mijn eerste album uitbrengen.”
Sylvia: β€œNatuurlijk op mijn kinderen, ze hebben net als wij ook een fijn leven. En op mezelf dat ik op deze leeftijd uit de zorg ben gegaan en nu werk op een vakantiepark.”
Lucia: β€œIk ben heel trots om deel uit te maken van dit superteam!!!!!!”
Anca: "Jazeker, mijn dochter.”
Carin: β€œ
Ik ben ontzettend trots op mijn 2 kinderen Niek (24) en Maaike (22).”
Frans: β€œHeb van mijn werk mijn hobby kunnen maken bij de brandweer.”
Florin: β€œIk ben trots op Anka. We hopen ooit samen een baby'tje te krijgen!”
Ron: β€œNagenieten van de periode van werken en dat ik nu kan genieten van mijn pensioen en mijn gezin.”
Justyna: β€œI am happy that I can work at Flevo, I feel that this job fits my lifestyle perfectly. Hallelujah!”
John: β€œMijn positieve kijk op het leven.”
Lecoli: β€œIk ben trots op mezelf! Ik heb een goed leven en vermaak me heel best.”
Rosanne: β€œDat ik weer mag zwemmen en dat ik een Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes in ongeveer 3 uur kan oplossen.”
Fransien: β€œDat het mijn kinderen en 12 kleinkinderen allemaal goed gaat. En dat mijn nieuwe woning bijna opgeleverd wordt, een heerlijk mooi stekkie in Dronten.”
Rob: β€œDat we een prachtige nieuwe Kelosauna hebben en dat alles goed gegaan is bij de bouw (…bijna alles πŸ˜‰).”

Remko: β€œIk ben erg trots op ons dijkhuisje aan het Ketelmeer. Na altijd in bedrijfswoningen gewoond te hebben, een echt eigen plek.”

Heb je een interessant weetje of een grappige anekdote die je met ons zou willen delen?

Jolanda: β€œEerder een quote: Wacht niet met genieten tot later........Want als later eerder komt, ben je te laat! (ik hou van quotes).”
Jan Peter: β€œDe bezoekers en "bewoners" hebben veel vrije tijd. Dat maakt ze soms zeer kritisch over Niks.”
Gert-Jan: β€œIk werk met heel veel plezier op Flevo Natuur. Ik vind het belangrijk om te lachen met mijn collega's, dat maakt het werk zo veel leuker!”
Yumi: β€œToen ik voor het eerst begon met het werken op Flevo Natuur, wisten veel gasten meer over de zwembaden en het park dan ik. Zij hebben mij veel geleerd. Meestal komen er elke ochtend dezelfde gasten het zwembad binnen. Wij/zij gaan als een grote familie rond om elkaar te begroeten, te kletsen of te klagen. Dit vind ik altijd heel speciaal.”
Pim: β€œDat zijn er te veel om op te noemen. Na 10 jaar kan ik inmiddels een aardig boek schrijven over wat ik allemaal heb meegemaakt hier op het park. Wist je trouwens dat een kolibrie achteruit kan vliegen?”
Ilse: β€œDat de gasten op Flevo Natuur altijd precies weten wanneer de receptie gesloten is, dan het noodnummer gaan bellen voor het zoeken van een favoriet tv kanaal. Heel slim eigenlijk!”
Jerry: β€œJa, je maakt genoeg mee op het park. Na 23 jaar heb ik veel anekdotes, maar om mensen niet te kwetsen, hou ik die maar voor me.”
AndrΓ©: β€œDat het verstandig en verplicht is om een rookmelder in je chalet te hebben.”
Lisa: β€œIk woon in een oude Mercedes legerambulance, die ik zelf heb omgebouwd. Dus wanneer iemand aan mij vraagt waar ik woon, is het altijd even stil en antwoord ik met... Overal! Mijn huis staat namelijk op wielen.”
Lucia: β€œLach elke dag en je zult gelukkiger zijn!”
Anca: β€œKijk met veel optimisme naar het leven.”
Carin: β€œGeniet vandaag. Gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd.”
Frans: β€œBij sluit van het zwembad, loop ik een rondje en zie ik achter het eiland een vrouw liggen. Ik schrik me eenΒ hoedje, maar zij deed aan yoga.”
Ron: β€œWist je dat Brandon in een bandje zit?”
Justyna: β€œThere are a lot of such adventures, every day I joke with guests and colleagues.”
John: β€œVergeet vandaag niet te lachen.”
Lecoli: β€œIk ben super goed in opruimen en schoonmaken en ik vind het nog leuk ook.”
Rosanne: β€œWist je dat ik vaak een Rubiks kubus meeneem in de sauna en ik deze in heel veel verschillende maten heb.”
Fransien: β€œEen huiseigenaar had een blik koekjes neergezet voor de nieuwe huurders, maar het huisje moest nog schoongemaakt worden. Lucia en Justina gingen aan de slag om het huisje schoon te maken en hebben daarbij heerlijk de koekjes opgegeten. Ze dachten, zo lief dat ze koekjes voor ons neergezet hebben! De verhuurder kwam terug en de koekjes waren weg. Hij op hoge poten naar de receptie waar zijn koekjes waren! Op 🀣🀣🀣.”
Rob: β€œIk kan eigenlijk helemaal niet zo goed tegen de warmte als ik zit in de sauna πŸ₯΄ Als ik zelf wapper hou ik het langer vol.”

Albert: β€œWist je dat er maar liefst 60.000 verschillende soorten bomen op aarde zijn?”

Waar haal je meestal je energie vandaan? Wat motiveert je om 's ochtends op te staan en je dag te beginnen?

Jolanda: β€œIk heb er nooit moeite mee om uit bed te komen, dus dat is al prettig. Als eerste wil ik een beker thee met een scheut melk. Daarna samen met Jan een bakje koffie en dan bedenk ik al in mijn hoofd wat mijn taken voor die dag zijn en wat ik allemaal 'moet' doen. Er komt dan zoveel in mijn hoofd dat ik bijna niet kan wachten om te gaan douchen, zodat ik daarna kan gaan en aan de slag kan, omdat ik hetgeen ik in de ochtend bedenk, ook allemaal af wil hebben die dag. Vaak lukt dat niet en daar kan ik dan niet zo goed tegen, waardoor ik in de avond nog mijn computer opensla en ermee verder ga of afmaak wat ik wilde doen.”
Jan Peter: β€œIk vind het een fijn idee dat velen weer veilig kunnen zwemmen en de sauna kunnen gebruiken.”
Gert-Jan: β€œDat zijn toch echt mijn collega’s, zo’n gezellig team! Maak er iedere dag iets moois van! Praten en lachen dat maakt mijn dag.”
Yumi: β€œIk krijg energie van een goede nachtrust en een bezoek aan de sauna. Als ik één keer per dag naar de sauna ga, slaap ik beter en sta ik gemakkelijker op.”
Pim: β€œDe meeste energie krijg ik meestal vanzelf als ik eenmaal lekker aan de gang ga. En na een goede kop koffie.”
Ilse: ”Ik haal mijn energie uit het geven van massages en de blije en ontspannen gezichten die daaruit volgen. Ook de vrolijke gasten in de ochtend die ik tegenkom tijdens het schoonmaken van het sanitair.”
Jerry: β€œAls eerste begin ik met koffie in de jacuzzi, even de dag doornemen. Dan mijn Flevo werkkleding aan en zien wat de dag uiteindelijk weer brengt. Op Flevo Natuur verveel ik me nooit.”
AndrΓ©: β€œHet leuke en veelzijdige werk met een gezellig team op Flevo.”
Lisa: β€œIk zie iedere dag als een cadeautje. Er is altijd iets te ontdekken, te ervaren of te leren. Met dit in mijn achterhoofd sta ik iedere dag vol goede moed op, nieuwsgierig naar wat vandaag me gaat brengen!”
Sylvia: β€œBakje koffie en dat ik het naar mijn zin heb op FN. Wanneer ik vrij ben en niet vroeg op hoef doe ik rustig aan en neem ik nog een bakkie. Heerlijk mijn eigen ding doen.”
Lucia: β€œGeen idee, maar wat ik wel weet, is dat ik op elk moment van de dag gelukkig ben!”
Anca: β€œAh, van sporten natuurlijk! Iedere dag 30 minuten Aerobics! En daarna natuurlijk een kop koffie!”
Carin: β€œWakker worden en dan meteen gaan zwemmen geeft me veel energie. Het is een lekkere start van de dag.”
Frans: β€œKoffie en de hond uitlaten.”
Florin: β€œKoffie & een sigaret.”
Ron: β€œDat haal ik uit het contact met collega's en de gasten.”
Justyna: β€œGetting up isn't easy, but working in the park and being able to meet cool people as well as being able to swim is a great joy.”
Lecoli: β€œIk ben gewoon direct wakker en ga sporten of werken. Ik heb geen last van een ochtendhumeur, eerder het tegenovergestelde.”
Fransien: β€œDe avond ervoor een bezoek brengen aan de opgietsauna, zorgt ervoor dat ik de volgende dag makkelijk uit bed kom.”
Rob: β€œDat iedere dag weer iets nieuws brengt, iets leuks, iets om naar uit te kijken.”

Albert: β€œHet werk maakt het interessant en elke dag weer wat anders en uitdagend en natuurlijk een bak koffie.”
Remko: β€œLekker buiten gaan werken.”

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!