Opgietingen bij Naturistencamping Flevo Natuur

Ervaar ultieme ontspanning tijdens onze verrukkelijke opgietingen bij Naturistencamping Flevo Natuur, waar wellness en beleving samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Elke vrijdag, zaterdag en zondag en tijdens vakantieperiodes zelfs vaker, is het mogelijk om deel te nemen aan onze opgietingen. Deze bijzondere wellness-ervaring is een ware traktatie voor lichaam en geest.

Aarzel niet langer en boek nu een kampeerplaats of comfortabele accommodatie, het is ook mogelijk te genieten van een dagje wellness.

Boek nu voor ontspanning
Massage

Ervaren saunameesters

Opgieting

Elke vrijdag, zaterdag en zondag

Sauna

Ontspanning en gezondheid

Duurzaam

Unieke ervaring

Wat is een opgieting?

Een opgieting is een totaalbeleving voor al je zintuigen. Bij een opgieting wordt water vermengd met heerlijk geurende oliën en op de hete saunakachel gegoten. Hierdoor ontstaat een stoomwolk met een aangename geur, die je zintuigen prikkelt en je diepe ontspanning bezorgt. Je begint te transpireren en terwijl je lichaam zich reinigt, voel je stress en spanning wegvloeien. Onze ervaren saunameesters zijn, net als jij, gasten van Flevo Natuur. Ze zetten zich vrijwillig in om jou een unieke beleving te bieden, of het nu een meditatieve stilteopgieting is of een spectaculaire showopgieting. Onze opgietingen zijn niet alleen een passie van onze saunameesters, maar ook een sociale gelegenheid waar gasten samenkomen in een ongedwongen sfeer.

Naturistencamping Nederland met sauna 30

Kom genieten van een opgieting bij Flevo Natuur

Elke vrijdag, zaterdag en zondag, en tijdens vakantieperiodes zelfs nog vaker, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze opgietingen. Deze opgietingen vinden plaats in de ruime Kelo sauna. De saunameesters beginnen ongeveer vijftien minuten voor aanvang van de sessie met het gereedmaken van de sauna. Voor het bijwonen van een opgieting is reserveren niet nodig.

Op de volgende vaste tijden is er een reguliere opgieting bestaande uit twee rondes:

Vrijdag 20:00 uur

Zaterdag om 12:00, 15:00 en 20:00 uur

Zondag om 12:00, 15:00 en 20:00 uur

Regelmatig worden er extra opgietingen georganiseerd buiten bovengenoemde tijden. De aankondigingen hiervoor, vind je op de facebookpagina: "Sauna & Wellness Flevo Natuur". We willen je er graag op wijzen dat zelf opgieten niet is toegestaan. We zorgen ervoor dat de opgietingen altijd onder begeleiding van onze ervaren saunameesters plaatsvinden om zo een optimale en veilige ervaring te garanderen.

Boek snel die vakantie en ervaar zelf een opgieting bij Flevo Natuur!

Boek je vakantie

Activiteitenkalender: Speciale opgietdagen

Elke vrijdag, zaterdag en zondag, en tijdens vakantieperiodes zelfs vaker, mag je deelnemen aan onze opgietingen. Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Naast onze reguliere opgietingen organiseren we speciale opgietdagen. Hierbij wordt er vaker opgegoten dan normaal, vaak zelfs ieder uur. De opgietingen zijn dan net even iets spectaculairder en staan vaak in het teken van een bepaald thema. Een opgieting zorgt voor een totaalbeleving voor lichaam en geest!

Kijk voor meer informatie over deze bijzondere dagen in de app van Flevo Natuur of op onze informatieborden bij de buitensauna.

Ervaar de ultieme ontspanning en boek nu je wellnessvakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur. Kom en geniet van de magie van opgietingen!

Bekijk de kalender 2024

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?