Open Dag Naaktrecreatie - zondag 9 juni 2024

Maak kennis met het naturisme tijdens de Nationale Open Dag Naaktrecreatie! Bijna alle naturistencampings stellen hun deuren open tijdens deze speciale dag, en dit geldt ook voor Naturistencamping Flevo Natuur! We zorgen voor een extra bijzondere ervaring met diverse activiteiten!

Vooraf reserveren is niet nodig; je kunt ter plekke aanmelden en registreren bij de receptie (toegang is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de receptie). Na registratie kun je gratis gebruik maken van onze zwembaden en sauna's.

Dit was het programma van 2023!

  • 09.15 - 10.15 uur: Sportieve Workout! voor 45+ers o.l.v. Wil. De ene keer lekker joggen en de andere keer met behulp van wetbelts of elastieken
  • 10.30 - 11.30 uur: Yoga les, ervaar, innerlijke rust en balans.
  • 12.00 - 17.00 uur: Onze saunameesters verzorgen deze dag ieder uur een opgieting tijdens de speciale opgietdag ‘Op vakantie bij Flevo Natuur’. Om 14.00 uur is er een speciale opgieting voor kinderen
  • 12.30 - 16.30 uur: Reserveer een ontspannende massage in de massagetent op het eiland!
  • 13.00 uur: Plons uurtje! Lekker plonsen in het zwembad met leuk speelmateriaal en spelletjes
  • 14.00 uur: Kidsopgiet! De kidsopgiet is er speciaal voor kinderen. Hier kun je op een leuke manier kennismaken met de sauna en opgietingen.
Naturistencamping Nederland met sauna 1
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!