De ultieme beleving voor de naturist die van dansen, plezier en ontspanning houdt!

Latin Day - 6 juli 2024 - is het latin feest voor de naturist! Een hele dag genieten van de lekkerste salsa, merengue-, bachata- en Caribbean dansshows, workshops, party's en heerlijk eten! Tussendoor is er ook nog volop de mogelijkheid om te genieten van de uitgebreide wellness faciliteiten van naturistencamping Flevo Natuur. Een welverdiende vakantie vol met dansen, feesten, lachen en ontspannen in de zwembaden, de sauna’s of heerlijke genieten van één van de vele opgietingen of van een heerlijke massage.

Boek je vakantie

Een beleving… een groot avontuur.. maak kennis met dans, muziek en cultuur

Kun je nog geen salsa, bachata of merengue dansen? Geen probleem! Tijdens Latin Day kun je het leren. Doe mee aan één van de workshops en leer in 1 dag Latin dansen. In de ochtend worden er verschillende workshops gegeven waarin je kennis maakt met de 3 verschillende dansstijlen. Of je al wel kunt dansen of nog niet, of je alleen bent of samen, je zult gegarandeerd op een hoger niveau terugkeren. En wat je overdag hebt geleerd breng je ’s avonds gelijk in praktijk tijdens het gezellige Salsa feest!

Om deel te nemen aan de Latin Day op naturistencamping Flevo Natuur kun je kamperen met je eigen kampeermiddel of je verblijft in een bungalow, chalet, lodge of luxe villa.

De toegang tot - en deelname aan - het feest, optredens, en workshops zijn bij je verblijf inbegrepen (wel even apart voor aanmelden). Optioneel kun je voor de avond nog een heerlijk buffet bij boeken in ons restaurant, zo heb je nergens omkijken naar! Je boekt eerst je verblijf en daarna reserveer je de workshops en/of het buffet.

Reserveer nu

Programma

Dance all day - 6 juli 2024!

Locatie: Evenemententerras aan de vijver

  • 10.00 – 11.00: Workshop basis Salsa
  • 11.15 – 12.15 uur: Workshop basis Merengue
  • 12.30 – 13.30 uur: Workshop basis Bachata
  • 13.45 – 14.45 uur: Opvolg workshop Salsa
  • 15.00 – 15.30 uur: Workshop Latin Kids
  • 17.30 - 21.00 uur: Caribisch all-in buffet met live akoestisch optreden van Leonardo Amor - Reserveer nu!
  • 21.00 – 23.30 uur: Caribisch feest met dansers en live muziek van de spectaculaire Salsa Band Pimiento!
  • Eén keer per jaar verandert Flevo Natuur in één swingend Latin dansparadijs.