Jaarplaats Tarieven bij Flevo-Natuur

Het hele jaar door genieten van je eigen chalet of stacaravan en de fantastische faciliteiten van Naturistencamping Flevo-Natuur: klinkt als een droom die werkelijkheid kan worden, toch? Wij laten je graag zien wat een jaarplaats ongeveer kost bij Naturistencamping Flevo-Natuur. De kosten zijn afhankelijk van of je een bestaande stacaravan, bungalow of chalet koopt, of dat je een nieuwe stacaravan of chalet laat plaatsen op een lege jaarplaats. Deze kosten kunnen bestaan uit eenmalige en jaarlijkse bedragen.

Het stageld bestaat in de basis uit de kavelhuur, eventuele kaveltoeslag, en vastrecht. De kaveltoeslag kan erg variëren en is afhankelijk van onder andere de grootte en ligging van de kavel. Ter indicatie, de jaarlijkse kosten variëren doorgaans tussen de € 3.800,- en € 5.500,- per jaar. Wil je precies weten wat de kosten worden van de door jou gekozen jaarplaats? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Overige Kosten

Nutsverbruik

Naast de jaarlijkse kosten wordt het werkelijk verbruik van elektra, gas en water aan het eind van het jaar verrekend met het voorschot dat je vooraf betaald.

Forensenbelasting

Als jaargast van Naturistencamping Flevo Natuur betaal je geen toeristenbelasting, maar forensenbelasting wanneer je buiten de gemeente Zeewolde woont. Je ontvangt rechtstreeks van de gemeente Zeewolde de aanslag forensenbelasting. Lees meer over de forensenbelasting.

Betalingscondities

De nota’s voor jaarplaatsen worden op 31 oktober verzonden. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden:

  • Betaling voor 31 december
  • Betaling in 12 maandelijkse termijnen via automatische incasso, te beginnen per 25 januari (toeslag 2024 van € 156,-)

Tarieven Jaarplaats Zijn Inclusief:

  • Gezin: ouders met thuiswonende kinderen t/m 25 jaar
  • Gebruik door familie t/m 2e graad
  • Kavel tot 160 m2
  • 10 ampère elektra
  • Water-, riool, televisie- en propaan aansluiting
  • Milieutoeslag
  • Gebruik van alle faciliteiten
Ontdek het aanbod
Naturistencamping Nederland Vijver 73

Wat onze gasten zeggen...

5

Wat een pareltje in de polder.

Prachtige locatie. Schoon, hygienisch, ruim, prachtig buitenbad en dito binnenzwembad. meerdere sauna's. We hebben elke dag minimaal 1 opgieting meegemaakt. Goed gevulde supermarkt met heel veel keuze. Gezellig cafe en trendy terras. Personeel is uitermate professioneel en vriendelijk. Wij hebben onze nieuwe vaste naturistencamping gevonden.

Jos Struker

5

perfecte locatie met fijn zwembad en sauna. erg vriendelijk

Bert Wille

5

We zijn er al vaker geweest en zullen er zeker terug komen. Zeer vriendelijk personeel, super sauna's waar we hebben mogen genieten van lekkere opgietingen, we hebben ook leuk gebabbeld in de babbelsauna en lekker gezwommen in het binnenbad. Ook de winkel van Vincent heeft alles wat je nodig hebt.

Pat Helm

5

Alle voorzieningen aanwezig en in prachtig bos

Aarnout

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?