BlootGewoon! Wellnessdag

Ben je een liefhebber van ontspanning, sauna's en bijzondere opgietingen? Na het enorme succes van vorig jaar, nodigen NFN Open & Bloot en Naturistencamping Flevo Natuur je uit voor de tweede editie van de BlootGewoon! Wellnessdag! Deze exclusieve dag is alleen toegankelijk voor houders van een geldige NFN-jaarkaart en voor gasten die verblijven op Flevo Natuur.

Voor de verblijfsgasten, begint de wellnesservaring al op vrijdagavond, 31 mei om 19.00 uur en duurt tot zondagmiddag, 2 juni om 17.00 uur. Geniet van speciale thema-opgietingen en unieke sauna-ervaringen!

Op zaterdag 1 juni (10.00 - 22.00 uur) openen we onze deuren voor een uitgebreid programma voor verblijfsgasten én voor bezoekers met een NFN-jaarkaart. De opgietingen, groepssessies en massages zijn deze dag alleen toegankelijk en te boeken met een ticket voor dit evenement. Zorg ervoor dat je op tijd een ticket regelt; alleen met een ticket en polsbandje heb je op zaterdag toegang tot opgietingen, groepssessies en massages.

Wil je optimaal genieten van een compleet weekend vol ontspanning? Boek dan een kampeerplaats of accommodatie bij Flevo Natuur.

Boek je vakantie

Gegarandeerd deelnemen aan een workshop en opgieting op zaterdag 1 juni?

De opgietingen op vrijdag en zondag zijn voor verblijfsgasten van Flevo Natuur vrij toegankelijk, vol=vol. Als je ook op zaterdag wilt deelnemen aan een aantal opgietingen en workshops, raden we je aan om een ticket voor dit evenement te kopen. Op zaterdag heb je alleen met een ticket en polsbandje toegang tot opgietingen, groepssessies en massages.

Wil je in de avond lekker uit eten, reserveer dan bij Grand Café Het Centrum voor het all-in buffet en laat je verwennen met de heerlijke gerechten en de gezelligheid op het terras! Voorkom teleurstellingen en reserveer nu jouw plekje voor het all-in buffet voor € 36,50 per persoon.

 • Buffet met mooie hoofdgerechten
 • Diverse heerlijke bijgerechten en uitgebreide saladebar
 • Inclusief drankjes: bier, fris, wijn (onbeperkt)
 • Uiteraard zijn er ook andere drankjes verkrijgbaar. Alle drankjes en overige versnaperingen betaal je ter plaatse.
Tickets & info

Inbegrepen bij het ticket:

 • Kleinschalige, complete wellnessbeleving
 • Minimaal ieder uur opgietingen in de grote Kelo sauna
 • Zeer uiteenlopende en originele thema-opgietingen
 • Verschillende rituelen in de stoomcabine en bio-zoutsteensauna
 • Ontspannen tijdens diverse groepssessies, waaronder yoga-, dans-, klankschaal- en lachworkshops
 • Zwemmen in de binnen- en buitenbaden
 • Relaxen in de diverse sauna’s, op de ligbedjes en de ligweide

Bekijk het programma

Optioneel en tegen aanvullende betaling:

 • Individuele behandelingen, zoals massages
 • Smakelijk all-in buffet voor € 36,50 p.p. Reserveer nu

Heerlijke maaltijden, (borrel)hapjes en drankjes

Tickets & info

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur Evenementen 8

Belangrijke informatie

Betalen

Je kunt dit weekend bij de horeca en de supermarkt met cash en pin betalen. Bij de BlootGewoon! infostand, waar je onder andere vouchers voor massages en behandelingen kunt kopen, betaal je bij voorkeur met pin of als het echt niet anders kan gepast.

Dresscode & Veiligheid

De dresscode is bloot als het lekker weer is. Natuurlijk trek je gewoon iets aan als je bijna verbrandt, het koud hebt of als het voor een activiteit fijner is bijvoorbeeld. Houd er ajb rekening mee dat je (on)geklede keuzes niet aanstootgevend of seksueel getint zijn. Net als in de geklede wereld is sociaal en net gedrag op een blootlocatie voor iedereen prettig. Mocht je worden lastig gevallen, je onveilig of onheus bejegend voelen, doe hier dan direct melding van bij de organisatie.

Huisregels

Als bezoeker ga je met het betreden van het terrein akkoord met de huisregels van Flevo Natuur, de gedragscode en het veiligheidsprotocol NFN Open & Bloot.

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 123
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?