BlootGewoon! Wellnessdag

Ben je een liefhebber van ontspanning, sauna's en bijzondere opgietingen? Na het enorme succes van vorig jaar, nodigen NFN Open & Bloot en Naturistencamping Flevo Natuur je uit voor de tweede editie van de BlootGewoon! Wellnessdag!

Voor degenen die verblijven op Flevo Natuur, begint de wellnesservaring al op vrijdagavond, 31 mei om 19.00 uur en duurt het voort tot zondagmiddag, 2 juni 17.00 uur. Geniet van speciale thema-opgietingen en unieke sauna-ervaringen!

Op zaterdag 1 juni (10.00 - 22.00 uur) openen we onze deuren voor een uitgebreid programma. Dit is toegankelijk voor zowel verblijfsgasten als voor bezoekers met een NFN-jaarkaart en een ticket voor dit evenement.

De BlootGewoon! Wellnessdag is exclusief toegankelijk voor houders van een geldige NFN-jaarkaart en voor verblijfsgasten van Flevo Natuur. Wil je genieten van een compleet weekend vol ontspanning? Boek dan een kampeerplaats of accommodatie bij Flevo Natuur.

Boek je vakantie

Gegarandeerd deelnemen aan een workshop en opgieting op zaterdag 1 juni?

De opgietingen op vrijdag en zondag zijn voor verblijfsgasten van Flevo Natuur vrij toegankelijk vol=vol. Wil je op zaterdag ook verzekerd zijn van een plekje bij een aantal opgietingen en workshops? Dan raden we je aan om een ticket voor dit evenement te kopen. Ticketbezitters krijgen op zaterdag 3 juni namelijk voorrang op de toegang tot de opgietingen en workshops. Met een ticket ben je verzekerd van een aantal deelnames.

Tickets & info

Inbegrepen bij het ticket:

  • Kleinschalige, complete wellnessbeleving
  • Minimaal ieder uur opgietingen in de grote Kelo sauna
  • Zeer uiteenlopende en originele thema-opgietingen
  • Ontspan met diverse groepssessies, waaronder yoga en workshops
  • Aquagym en zwemmen in binnen- en buitenbad
  • Relaxen in de diverse sauna‚Äôs, op de ligbedjes en de ligweide

Optioneel en tegen aanvullende betaling:

  • Individuele behandelingen, zoals massages en reiki

Heerlijke maaltijden, (borrel)hapjes en drankjes

Tickets & info

Belangrijke informatie

Betalen

Je kunt dit weekend bij de horeca en de supermarkt met cash en pin betalen. Bij de BlootGewoon! infostand, waar je onder andere vouchers voor massages en behandelingen kunt kopen, betaal je bij voorkeur met pin of als het echt niet anders kan gepast.

Dresscode & Veiligheid

De dresscode is bloot als het lekker weer is. Natuurlijk trek je gewoon iets aan als je bijna verbrandt, het koud hebt of als het voor een activiteit fijner is bijvoorbeeld. Houd er ajb rekening mee dat je (on)geklede keuzes niet aanstootgevend of seksueel getint zijn. Net als in de geklede wereld is sociaal en net gedrag op een blootlocatie voor iedereen prettig. Mocht je worden lastig gevallen, je onveilig of onheus bejegend voelen, doe hier dan direct melding van bij de organisatie.

Huisregels

Als bezoeker ga je met het betreden van het terrein akkoord met de huisregels van Flevo Natuur, de gedragscode en het veiligheidsprotocol NFN Open & Bloot.