Aanvraagformulier Accommodatie

Middels dit formulier vraag je Flevo Natuur om een optie reservering te plaatsen op 1 van de opgegeven accommodaties in de opgegeven gewenste periode. Zodra je van Flevo Natuur een optie bevestiging via de mail hebt ontvangen ligt je optie reservering pas vast. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen.

De hoofdhuurder wenst in onderstaande periode een accommodatie te reserveren voor zijn gezin, overeenkomstig de Recronvoorwaarden vakantieverblijven en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en onze privacy verklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (Bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Nadat je op de knop ‘versturen’ hebt geklikt ontvangen wij het formulier en ontvang je binnen 2 weken de optiebevestiging, zelf ontvang je geen bevestiging van het formulier.

Aanvraagformulier Accommodatie 2025

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen. Lees onze privacyverklaring.

** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsvoorwaarden.

*** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf.

Aantal personen *
Honden (niet toegestaan in alle accommocaties) *
Annuleringsverzekering* *
Ik bevestig hierbij dat ik op de hoogte ben van de bovengenoemde voorwaarden en hiermee akkoord ga *
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?