Aanvraagformulier kampeerplaats

Middels dit formulier vraag je Flevo Natuur om een optie reservering te plaatsen op 1 van de opgegeven kampeerplaatsen in de opgegeven gewenste periode. Zodra je van Flevo Natuur een optie bevestiging via de mail hebt ontvangen ligt je optie reservering pas vast. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen.

Ondergetekende (=hoofdhuurder) wenst in de onderstaande periode een kampeerplaats te reserveren voor zijn gezin (1 gezin) met thuiswonende kinderen t/m 25 jaar overeenkomstig de Recron-voorwaarden toeristische plaatsen (bij boeking korter dan 3 mnd.) of Recron-voorwaarden seizoenplaats (bij boeking van min. 3 mnd.) en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en van onze privacy verklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (Bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Indien je in 2024 een voorseizoen (plus) arrangement hebt, is het mogelijk tot 1 juni 2024 zonder voorkeurskosten een optie te plaatsen op dezelfde plek voor het voorseizoen(plus) arrangement 2025.

Aanvraagformulier kampeerplaats 2025

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen. Lees onze privacyverklaring.

** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsvoorwaarden.

*** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf.

Nadat je op de knop ‘versturen’ hebt geklikt ontvangen wij het formulier en ontvang je binnen 2 weken de optiebevestiging, zelf ontvang je geen bevestiging van het formulier.

Type arrangement (indien van toepassing)
Annuleringsverzekering** *
Honden *
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?