Sanitaire voorzieningen bij Naturistencamping Flevo Natuur

Geniet van nette en schone sanitaire voorzieningen tijdens jouw kampeervakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur. Ons toegewijde schoonmaakteam zorgt ervoor dat alles keurig wordt onderhouden. Warm water en douches zijn bij de kampeerplaats inbegrepen en toiletpapier is aanwezig bij de toiletten voor extra gemak. Elk sanitairgebouw op onze camping beschikt over toiletten, douches, wastafels en afwasplekken. Voor nog meer comfort zijn er familiedouches, kindersanitair, een babyroom en een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig. Daarnaast hebben we een handige wasserette centraal op de camping.

Wacht niet langer en boek nu jouw verblijf op Naturistencamping Flevo Natuur voor een zorgeloze en ontspannen vakantie te midden van prachtige natuur en uitstekende faciliteiten!

Boek je kampeerplaats

De sanitaire voorzieningen van Naturistencamping Flevo-Natuur

Naturistencamping Flevo Natuur beschikt over 4 sanitairgebouwen met douche- en wasgelegenheden. De moderne sanitairgebouwen zijn van alle gemakken voorzien:

Sanitairgebouw Wielewaal

Het sanitairgebouw bij de Wielewaal is voorzien van dames- en herentoiletten, chemisch toilet, urinoirs, douches, wastafels, vaatwasplaats, familiedouche en babyroom.

Sanitairgebouw Rups

Het sanitairgebouw bij de Rups is erg luxueus en voorzien van vloerverwarming, dames- en herentoiletten, chemisch toilet, urinoirs, douches, wastafels, wascabines, vaatwasplaats, babyroom, kleuterruimte en een mindervalidentoilet.

Sanitairgebouw Eiland

Het sanitairgebouw op het Eiland is voorzien van dames- en herentoiletten, douches, wastafels en vaatwasplaatsen.

Sanitairgebouw centrum

Het sanitairgebouw in het centrumgebouw naast de recreatieruimte (Recreade) hier vind je 4 toiletten, 3 douches, 4 warme wasbakken, 1 koude wasbak en 2 vaatwasplaatsen.

Je vindt de ligging van de verschillende sanitairgebouwen terug op de plattegrond van Naturistencamping Flevo Natuur.

Reserveer via de plattegrond
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?