Geniet van een actieve vakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur

Ontdek de uitgebreide sport- en speelmogelijkheden van Naturistencamping Flevo Natuur, zoals het geweldige multi-sportveld, de jeu de boulesbaan, de kano's, de speeltuin en de airtrampoline op het eiland. Ontspan in een hangmat met een goed boek uit onze Flevo-theek. Speciaal voor de jeugd hebben we "Het Honk" gecreëerd om te chillen en nieuwe vrienden te maken. Boek nu jouw verblijf en geniet van een ontspannen, maar ook actieve vakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur.

✓ Air trampoline ✓ Speeltuinen ✓ Multisportveld ✓ Kano’s ✓ Flevo-theek

Boek je vakantie

Sporten op het multi-sportveld

Ontdek het multifunctionele sportveld van Naturistencamping Flevo Natuur! Voetbal, basketbal, tennis, volleybal, badminton en hockey, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het hier spelen. Daag jezelf uit en/of geniet van sporten en bewegen met vrienden en/of familie. Het is een geweldige manier om fit te blijven en tegelijkertijd tijd samen door te brengen. Of je nu een ervaren sporter bent of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben, het multi-sportveld is de ideale plek voor sportieve activiteiten tijdens je verblijf bij Naturistencamping Flevo Natuur.

Boek je vakantie
Naturistencamping Nederland Sporten en Spelen 8

Speelplezier op het eiland

Klim, klauter, glij en spring! Kinderen beleven onbeperkt speelplezier in de geweldige speeltuin en op de airtrampoline op het eiland. Verken de vijver in een kano, omringd door rust en een schitterende natuurlijke omgeving. Laat de kinderen zich lekker uitleven, terwijl jij heerlijk van de zon geniet.

Jeu de Boules

Hou jij ook wel van een spelletje jeu de boules. Ontdek de fraaie banen op het eiland en sluit je aan bij andere enthousiastelingen. Elke dag rond 14.00 uur is er wel iemand die graag een potje "boult". Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van dit traditionele spel.

"Het Honk" voor FLEVOjeugd

Ontdek "Het Honk", onze toffe plek voor tieners! Chill, speel spelletjes en maak nieuwe vrienden, in deze gezellige ruimte ben je even weg van je ouders. Beleef onvergetelijke momenten en creëer samen te gekke herinneringen.

Flevo-theek

Houd je van lekker lezen, puzzelen of een spelletje doen? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou: de Flevo-theek. Hier leen je allerlei soorten boeken, puzzels en spelletjes. Verlies jezelf in een spannend boek, prikkel je brein met een uitdagende puzzel of speel gezellige spelletjes. Je leent als een boek, puzzel of spelletje vanaf € 0,50 per item. Bekijk de actuele openingstijden.

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur Naturisme 15

Speeltoestellen op de kampeervelden

Ontdek diverse speeltoestellen op onze kampeervelden, van schommels tot glijbanen en klimtoestellen. De kinderen genieten van eindeloos speelplezier terwijl jij ontspant en geniet van jouw vakantie. Op de volgende kampeervelden vind je speeltoestellen:

Egel 1 t/m 10 (vogelnestschommel en zandwaterspeeltafel)

Egel 11 t/m 20 (glijbaan, vierzitswip en wipkip)

Eekhoorn 1 t/m 10 (speeltoestel met klimmen en glijden)

Eekhoorn 11 t/m 20 (tafeltennistafel)

Wielewaal (zandbak en glijbaantje)

Je vindt de locatie van speeltoestellen terug op de plattegrond.

Boek je vakantie
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!