Huur een Fiets of E-chopper

Ontdek de prachtige omgeving van Naturistencamping Flevo Natuur op een fiets, e-bike of e-chopper! Volg één van de uitgestippelde routes of verken in je eigen tempo de bossen, uitgestrekte polders en oevers van het Veluwemeer. Houd je ogen goed open, want je ontdekt mogelijk wilde dieren zoals herten, reeën en vossen!

Kies voor een stadsfiets voor een ontspannen ritje of ga voor extra gemak met een e-bike die je ondersteunt bij het trappen. Wat ook een aanrader is; heerlijk toeren met een trendy e-chopper. Kies ook eens voor een tandem! De fietsverhuur is beschikbaar tijdens het kampeerseizoen van april tot en met oktober. Het huren van een fiets kan online via onze supermarkt.

Boek nu je fiets, e-bike of e-chopper en beleef een onvergetelijke vakantie bij Naturistencamping Flevo Natuur!

Boek je vakantie

Je fiets huur je gemakkelijk en snel!

De omgeving ontdekken op een (elektrische) fiets? Ook dit seizoen is dat weer mogelijk. Om niet mis te grijpen is reserveren altijd mogelijk, dit kan in de winkel of via de knop hieronder. Reserveren voor de dag zelf is niet mogelijk, uiteraard ben je van harte welkom om in de winkel langs te komen om te kijken of er nog een fiets beschikbaar is!

Reserveer online
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 143

Verken de omgeving cool & geruisloos: huur nu jouw E-chopper!

Maak een avontuurlijke tocht door de mooie omgeving met onze coole E-Choppers! Omdat onze E-Choppers stil en milieuvriendelijk zijn, kun je tijdens het rijden genieten van de natuur en het prachtige landschap. Met een volle accu kun je gemakkelijk 40 kilometer afleggen! Genoeg om de mooie omgeving te ontdekken.

Na het reserveren van je E-chopper, ontvang je een link met onze routes speciaal voor de elektrische scooters. Op onze E-choppers neem je gemakkelijk een kind van tussen de 8 en 15 jaar mee achterop. Zo kun je met de hele familie of vriendengroep eropuit.

Boek de ‘Glimlach Garantie’ erbij, dan kun je je reservering makkelijk en kosteloos verzetten. Zo loop je geen enkel risico bij het boeken en is ook je eigen risico afgekocht. Zo kun je dus zorgeloos op pad met onze E-choppers.

Reserveer online
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!