Natupop: Het festival voor de naturist!

Heb jij zin in een goed meerdaags feest op Nederlands grootste blootlocatie? Dan moet je bij Natupop Festival zijn van 26 t/m 28 juli 2024! Live-muziek, Food & Drinks, Dansen, Shoppen, Massages, sauna, Chillen, BBQ en meer! Exclusief voor houders van een geldige NFN-jaarkaart en voor verblijfsgasten van Flevo Natuur.

Thema: Love, Peace & Music! Flower Power!
Dit jaar is het thema van Natupop: Flower Power! Trek je leukste Flower Power accessoires aan om samen het thema te vieren! De eerste 100 bezoekers krijgen bij binnenkomst een bloemenhaarband van ons cadeau! Op het festival terrein kun je ook een flower power ‘tattoo’ laten zetten en een flower power foto laten maken in het retro busje! 

Wil je blijven overnachten?

Natuurlijk kun je blijven kamperen in je eigen tent of overnachten in één van de huuraccommodaties op Flevo Natuur. Je verkrijgt dan automatisch toegang tot het festival.

Boek je vakantie

Het festival programma van 2024

26 juli - Natucafé Hollandse avond:

Doe je ook mee aan de open BBQ op 26 juli op het eiland? Bestel vooraf je BBQ-pakket bij de supermarkt. Neem je BBQ, tafels en/of stoelen mee en geniet van live muziek van One Mike and Friends en Dean Sanders.

27 juli - Natupop Festival - Line Up:

14.30 - Het Flevokoor

​Ons eigen koor zal Natupop Festival openen. Ben jij erbij?

15.00 - Las Bandidas

Jawel ze zijn er weer onze vriendinnen van Natupop!! Las Bandidas is een super enthousiaste, swingende vrouwenrockband uit Friesland met repertoire uit de jaren 60 en 70.

17.15 - Los Moustros ( Mexico)

All the way from Mexico brengen ze vette rock'n roll en 50's R&B.

19.15 Frisian Funk Foundation

Deze ultieme samensmelting van muzikaliteit, creativiteit en ervaring gaat de allerbeste Funk, Soul en Disco covers voor jullie spelen!

21.15 Moonshark

Deze rock coverband blaast jouw favoriete muziek nieuw leven in!

23.15 Sanne de Band

Een allround Pop Rock coverband met een gevarieerd repertoire van de grootste Pop-, Disco-, en Rockhits uit de 80's, 90's en 00''s, aangevuld met hedendaagse pop en rock. Bereid je voor op een avond vol nostalgie, nieuwigheden en non-stop entertainment.

28 juli:

Natupop's Sing Along Sunday. Vanaf 16.00 uur bij de buitenbar met Pumpin Piano's. Doe een verzoekje en geniet van de bekendste meezingers.

Natupop Festival:

We gaan in 2024 weer het geweldige Natupop Festival organiseren. Flevo Natuur en Grand Café het Centrum slaan de handen weer in één om jullie te laten genieten. Een heel weekend lang. Een festivalweekend voor jong en oud op het eiland van Flevo Natuur, jij bent er toch ook bij? Datums volgen

Toegang tot het festival

Als je een overnachting reserveert bij Flevo Natuur tijdens het festival verkrijg je automatisch toegang tot het festival. Wil je als daggast een bezoek brengen aan het festival? Dat is mogelijk tegen betaling van het dagtarief. Je dient daarbij lid te zijn van de NFN en bij aankomst een geldige NFN pas te tonen.

Koop je dagentree

Handig om te weten! Op zaterdag zijn alle horecagelegenheden op Flevo Natuur gesloten. Voor eten en drinken kun je terecht op het festival terrein. Hiervoor heb je een drankenkaart nodig (€32,- per kaart voor 10 streepjes). Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij de horeca en op zaterdag 27 juli zijn de kaarten op het eiland te verkrijgen. Deze kaarten zijn de hele zomer te gebruiken tijdens evenementen op het evenemententerras van de horeca. Tot eind 2024 zijn de kaarten inwisselbaar voor contanten. Natupop gaat duurzaam! Wij maken gebruik van herbruikbare cups. Haal jouw cup bij de bar voor een € 1,- en gebruik deze beker steeds als je gaat bestellen. Ga je weg? Neem je herbruikbare cup dan mee naar huis!

Lees hier de regels

Natupop Festival Flevo Natuur
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?