Natupop: Het festival voor de naturist!

Heb jij zin in een goed meerdaags feest op Nederlands grootste blootlocatie? Dan moet je bij Natupop Festival zijn van 26 t/m 28 juli 2024! Live-muziek, Food & Drinks, Dansen, Shoppen, Massages, sauna, Chillen, BBQ en meer! Exclusief voor houders van een geldige NFN-jaarkaart en voor verblijfsgasten van Flevo Natuur.

Wil je blijven overnachten?

Natuurlijk kun je blijven kamperen in je eigen tent of overnachten in één van de huuraccommodaties op Flevo Natuur. Je verkrijgt dan automatisch toegang tot het festival.

Boek je vakantie

Het festival programma van 2023 (programma 2024 nog niet bekend)

28 juli 2023 - Natucafé Hollandse avond:

Doe je ook mee aan de open BBQ op 28 juli op het eiland? Bestel vooraf je BBQ-pakket bij de supermarkt. Neem je BBQ, tafels en/of stoelen mee en geniet van live muziek van Dean Sanders, Mike Versteeg en Henk Adams.

29 juli 2023 - Natupop Festival - Line Up:

13.00 - Natupop mini markt

​Vanaf 13.00 uur zijn er enkele standhouders aanwezig met leuke producten.

14.30 - Het Flevokoor

​Ons eigen koor zal Natupop Festival openen. Ben jij erbij?

15.00 - De Zeevruchtjes

Maarten Kooymans en Rene Geelhoed zijn De Zeevruchtjes: Een Rock 'n Roll duo, klaar voor eclectische feestjes.

17.15 - De Blue Funkateers

Blues ’n groove, southern rock, sweet and swampy, maar Blue Funkateers voegen daar graag freaky funk aan toe. Samen zijn het vier zangers, drie gitaristen, een sax en een waanzinnige ritme-sectie.

19.15 Los Moustros ( Mexico)

All the way from Mexico brengen ze vette rock'n roll en 50's R&B.

21.15 Las Bandidas

Jawel ze zijn er weer onze vriendinnen van Natupop!! Las Bandidas is een super enthousiaste, swingende vrouwenrockband uit Friesland met repertoire uit de jaren 60 en 70.

23.15 Smûk

Een allround band die overal een feestje van weet te maken, met een te gekke front dame. Een aantal jaren geleden lieten ze de tent ook al ontploffen tijdens Natupop, dus de perfecte afsluiter voor deze editie.

30 juli 2024:

Natupop's Sing Along Sunday. Vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur bij de buitenbar met Pumpin Piano's. Doe een verzoekje en geniet van de bekendste meezingers.

Natupop Festival:

We gaan in 2024 weer het geweldige Natupop Festival organiseren. Flevo Natuur en Grand Café 't Centrum slaan de handen weer in één om jullie te laten genieten. Een heel weekend lang. Een festivalweekend voor jong en oud op het eiland van Flevo Natuur, jij bent er toch ook bij? Datums volgen

Toegang tot het festival

Als je een overnachting reserveert bij Flevo Natuur tijdens het festival verkrijg je automatisch toegang tot het festival. Wil je als daggast een bezoek brengen aan het festival? Dat is mogelijk als je lid bent van de NFN en bij aankomst een geldige NFN pas kunt tonen. Daggasten dienen zich voor 20.00 uur te registreren bij de receptie.

Handig om te weten! Op zaterdag zijn alle horecagelegenheden op Flevo Natuur gesloten. Voor eten en drinken kun je terecht op het festival terrein. Hiervoor heb je consumptiemunten nodig. Deze munten zijn vanaf donderdag al te koop in de horeca van Flevo Natuur en zijn tot 6 augustus in te leveren voor consumpties of contanten. Op zaterdag zijn de munten op het eiland te verkrijgen. Natupop muntjes zijn op vrijdag en zaterdag alleen te gebruiken op het eiland. Op zondag alleen bij de buitenbar. Natupop gaat duurzaam! Wij maken gebruik van herbruikbare cups. Haal jouw cup bij de barren voor een half muntje borg en lever deze elke keer opnieuw in als je gaat bestellen. Ga je weg? Lever dan je cup weer in en ontvang een half muntje borg retour.

Lees hier de regels

Natupop Festival Flevo Natuur