Werken als facilitair medewerker

Ik ben Elvira Keijser, 37 jaar en woon in Lelystad.

Oorspronkelijk kwam ik in december werken als toezichthouder voor het zwembad. Na een paar dagen heeft het kabinet toen helaas besloten dat het zwembad en de sauna’s moesten sluiten. Op dat moment wilde Flevo Natuur een nieuw facilitair team beginnen. Dus 1 maart ben ik gestart als fulltime Facilitair Medewerker. Elke dag is anders en vaak vol verrassingen! Maar een beetje improviseren maakt het wel lekker dynamisch.

Ik neem jullie mee met een dagje uit mijn leven. (6 mei 2021)

Vandaag begin ik om 9.00 uur, met koffie. Wie wil er nog meer koffie? Ik schenk voor mijn collega’s een kopje koffie in en start de computer in de backoffice van de receptie op. Ik check mijn mail en maak het rooster voor over twee weken.

Tussendoor komt er een melding binnen over een zeepdispenser in een toiletgebouw die bijgevuld moet worden. Ik spring op de golfkar en rijd naar De Rups. Lang leve de golfkar!

Tussendoor komt er een melding binnen over een zeepdispenser in een toiletgebouw die bijgevuld moet worden. Ik spring op de golfkar en rijd naar De Rups. Lang leve de golfkar!

Even de zeepdispenser in toiletgebouw De Rups bijvullen. Nu ik er toch ben, controleer ik de voorraad en noteer ik wat er nog aangevuld moet worden. Een dame vertelt dat ze blij is dat het zo lekker schoon is. Dat is natuurlijk leuk om te horen! Met een glimlach spring ik weer op mijn golfkar richting het zwembad.

Hèhè, 13.00 uur, we hebben pauze! In de golfkar gaan we terug naar de receptie waar we genieten van een tosti en een kopje koffie. Op mijn telefoon check ik nog even via Keyplan wat er op de planning staat voor morgen. Op maandag en vrijdag is de wisseling van de gasten van de verhuuraccommodaties. Dan hebben we het extra druk en wil ik er zeker van zijn dat de planning goed verloopt.

Rond 16.00 uur is de wasdroger klaar. De was is weer heerlijk schoon en fris, klaar om opgevouwen te worden! Het grootste gedeelte van de was hebben we uitbesteed aan Wasserij Elburg en een klein gedeelte doen we zelf.

Yes, het is 17.00 uur, dus voor vandaag is dat het einde van mijn werkdag. De sleutel van de golfkar hang ik weer netjes terug aan de gigantische sleutelbos.

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?