Werken als frontoffice medewerker bij Flevo Natuur

Hoe is het om te werken bij Naturistencamping Flevo Natuur? Wij vroegen Carin van de receptie wat haar ervaring is! Wil jij collega van Carin worden? Kijk dan snel bij alle vacatures.

Het verhaal van Carin!

Al ruim 22 jaar kom ik als gast op Flevonatuur en ben sinds april 2022 werkzaam op de receptie.

Door de leuke collega’s, gasten en het afwisselende werk heb ik het erg naar mijn zin. Na jaren voor mezelf gewerkt te hebben zonder collega’s is het voor mij extra fijn om weer mensen om me heen te hebben.

Bij de receptie ben je vooral bezig om alle vragen van gasten zo veel mogelijk te beantwoorden, gasten te ontvangen en weer uit te checken. Voor mij is het belangrijk dat de gasten het naar hun zin hebben op Flevo Natuur en ik zal altijd mijn best doen iedereen een tevreden gevoel te geven. Als het rustig is zijn er voldoende andere taken die gedaan moeten worden, waarbij wij ook vaak het park op gaan om iets te regelen of te bekijken. Dat maakt dat het erg afwisselend is.

Als je op het park werkt heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de zwembaden en sauna’s. Dus na werk even lekker ontspannen in de wellness op het park. Ikzelf maak er veel gebruik van. Lekker zwemmen in de ochtend en genieten van de sauna’s en opgietingen.

We worden vaak verwend met een cadeautje, een personeelsfeestje en borrelen op de eerste vrijdag van de maand. Ik heb ook de mogelijk gehad om me verder te ontwikkelen door cursussen te volgen.

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 22
Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?