Werken als frontoffice medewerker bij Flevo Natuur

Door de informele sfeer die op het park heerst maak je snel leuk contact met je gasten en collega’s. Het was wel even wennen voor me toen ik hoorde dat we met ‘jij’ en ‘je’ tegen onze gasten spreken, maar als ik nu het park op ga om bijvoorbeeld nieuwe flyers op te hangen voor de evenementen die komen, voelt het als thuis.

Mijn dag:

De ochtend is voor mij een vaste routine geworden door de receptie op te starten, gasten die hun krantje ophalen, aankomsten en nieuwe reserveringen door te nemen en mail te behandelen. Tussen de middag een broodje eten of op zondag lekker kibbeling van de viskraam op het plein. De aankomsten liggen klaar en vanaf een uur of twee komen vaak de eerste incheckers aan. De ene is voor het eerst en de ander al voor de 23e keer! Je maakt de gasten wegwijs, overhandigd informatie, wenst ze een prettig verblijf toe en niet geheel onbelangrijk zorgt ervoor dat de rekening betaald is. Als receptionist ben je het aanspreekpunt voor duizenden gasten van Flevo Natuur, je weet nooit wat je te wachten staat met zoveel verschillende mensen en dat maakt het zo leuk! 


Bij Flevo Natuur is er ruimte om een hoop te leren en af en toe een fout maken is helemaal niet erg.


Zo nu en dan krijgen we chocolaatjes, een kaart, bloemen of taart van de gasten, die blijk van waardering vind ik fantastisch.

Door: Femke Hidding
 

Naturistencamping Nederland Flevo Natuur 36

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!